Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Po wejściu na arenę "Trzy wyspy" wraz z Crafterz po zaczęciu rozgrywki spadłem na drzewo i od razu zostałem zabity. Braliśmy 5HP, a od upadku nie powinienem umrzeć. Rozgrywka wcale nie doszła, bo zginąłem przez pewien błąd w 1 sekundzie. Prosiłbym o zwrot 16PKT oraz naprawienia tego...
Nie tylko ja tego buga mam, lecz inni mają go też. Prawdopodobnie plugin się kwasi co jakiś czas...
znam ten blad, ale niestety nie moge go naprawic.
mi sie zdarzyl tylko raz.
czasami tez nie kasuje ekwipunku po skonczeniu rozgrywki.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Kolejny błąd: sobie wszedłem do areny, z jednym chłopem byłem w boxie i po prostu zostałem zabity. To nie jest normalne, mapa nie była zapełniona. Straciłem 24pkt. Serio wnoszę o odzyskanie xd. Screeny mam jak miałem te 16 i 24 pkt... Ale to już serio jest dziwne i nie powinno się wydarzyć.
plugin nie jest moj, ale jest ciagle aktualizowany i pewnie niebawem bedzie jakas poprawka.
nie znalazlem zadnego innego, ktory by lepiej dzialal i byl na nowsze wersje gry.
bylem zmuszony wgrac inny plugin na skywars niz byl dotychczas, poniewaz do tego co byl nie moglem wgrywac nowych map.
mimo bledow i tak jest chyba lepiej niz bylo i bardziej trzeba patrzec na to jak zabawe, a nie rywalizacje o topke.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Kiedyś błędy były poważniejsze, areny składały się z kawałków różnych map, znikały linijka po linijce podczas gry, albo w ogóle wyrzucało. I tak jest teraz całkiem nieźle.