Wychodzę z propozycją ponownego dodania tabliczki na wprost spawnu z napisem" Zeby dostać ekwipunek napisz /gracz" Czy jakoś tak. Dużo nowych graczy dziennie wchodzi i wychodzi od razu bo giną gdy wejdą na arenę. I jakaś zmiana spawnu przydałaby się bo ten jest ciulowy max.
Popieram
"Za dnia pięknością, podczas kwarantanny zaś szkaradą."
Sama nie wiem można sobie od razu na surowce iść lub kupić jakoś tanio bo jeśli dobrze pamiętam dostaje sie 100$ na początku. Kiedyś byl /prezent i chyba coś nie wypaliło
To nie ma sensu.
Jestem na tak
Tylko grzeczniej cieszmy się że i tak cichusek coś zmienia
Refresh
Problem z /gracz nadal występuje. Praktycznie żaden nowy gracz nie jest w stanie sam na starcie zdobyć przedmiotów po wejściu pierwszy raz na serwer bez poinformowania o takiej możliwości przez innego, 'starszego' gracza. Ciągłe przypominanie jest dość uciążliwe. Taka tabliczka z informacją o istnieniu wcześniej wspomnianej komendy mogłaby choć po części rozwiązać sprawę, a jej postawienie i napisanie nie jest jakimś niesamowicie cięzkim zadaniem, więc nie wiem skąd trudności w umieszczeniu jej na spawnie.
Masakra nowi gracze szukają tabliczki i nie wiedzą jak dostać secik ogólnie powinna być tabliczka bo i tak gdy mówimy tym nowym graczą to i tak nie piszą /gracz
dodalem dwie tabliczki na spawnie.