Oszustwo na 500k
Mnie na szczęście ominęło oszustwo. Byłam namawiana do tego przez ioooi, lecz nie skorzystałam, bo od razu wiedziałam jakie to będzie miało skutki  Wink
[Obrazek: 7pcq837.jpg] 
[Obrazek: i0Z7RL8.jpg]
niech cichy w logach zobaczy ze 4,8mln mialem juz dawno 500k mi iam dal na oddawanie ludzia
(09-07-2019, 07:45)_Anastia napisał(a): Mnie na szczęście ominęło oszustwo. Byłam namawiana do tego przez ioooi, lecz nie skorzystałam, bo od razu wiedziałam jakie to będzie miało skutki  Wink

Mnie również namawiano ale wolałem być ostrożny i wpłaciłem bodajże 10k, namawiano mnie żebym wpłacił 500k/1kk ale na szczęście myślałem, że wyjdzie tak jak wyszło i ponadto posłuchałem się kolegi i nie wpłaciłem.
Ja również dokonałem wpłaty do banku Iam'a opiewającą na kwotę 100000$, miałem w sobotę 09.07 obebrać 200k, a Iam'a ani widu, ani słychu.
ioooi  siedzisz z nim razem i współpracujesz? tak więc ponosisz konsekwencje i według mnie jeśli reszta kasy sie nie znajdzie to pokrywasz to swoimi włanymi pieniędzmi tak samo iam  takie jest moje zdanie
Iam jak byś dał rade wbić na classica około godziny 21 bylo by super , ponieważ chciałbym odebrać moje $ z lokaty bo nie było cię w dniu terminu na który byliśmy umówieni. Czekam na odpowiedz Smile
Już nie wbije bo dostał bana XD
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln Heart
Ja też poproszę o zwrot moich pieniążków jeśli się da XD kwota jest na scianie
¯\_(ツ)_It's so nice to meet you, let's never met again
na początku myślałem, że chłop wszystkich wkręca, że niby ukradł cały ten hajs, żeby sobie beczkę z was pokręcić, ale chapeau bas dla Ciebie Arku za taką akcje roku hahahahaha XD

"[...]a motywacją feedback, więc za szybko nie zniknę"
https://imgur.com/a/vkvjxvF (różnica między screenami to 8 dni)

takich zadymiarzy potrzebuje ten serwer
tu chodzi o walkę - nie chodzi o lvl,
cause we're fckin' RE8ELS
Banixa oszustom, permik, na IP i do tego oddanie każdemu kasy

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości