dobra usilnie probujecie nas sklucic takie jest moje zdanie ktos Sie we mnie podkochuje i ktos sieje ploty a my na serwerze mamy Siebie i dobrze o tym wiadomo wiec nie rozumiem po co to zamieszanie i proba perwersji jak i tak nie pozwole na to bysmy Sie we trujke poklucili o cos czego nie bylo wiem kto za tym stoi ale nie bede glosno tego pisac
mc to zabawa i tak powinno zostac a to ze w tych klocach nam Sie fajnie czas razem spedza jeszcze nic nie znaczy i wezcie na to poprawke dzieciaki i troche dystansu
moge dac podpowiedz ze ta osoba co to wygaduje byla danego dnia kiedy krysia zostawila mi smutna tabliczke i od dawna gada na mnie glupoty
-propo kalach milo to wiedziec ze dziala to w dwie strony
przeciez wiemy ze to zabawa i na tym koniec tak to wyglada bo niestety tak musi byc chyba wiemy czemu ale to juz nasza sprawa
-tail jest adminem i raczej nie gadalbym tak proszac Sie o bana ewidentnie widac ze stoi za tym jakis mulciak
-co do krysi znamy Sie dlugo zawsze nam bylo wesolo i jestesmy dorosli wiemy co robimy
-ksl jak mnie zaczol zle traktowac tak dalej to robi i za duzo gada badzmy szczerzy w wiekszosci obrazajac kogos
-kenvi miala odejsc nagle podobno z mojego powodu i ze ja jestem wszystkiemu winien
teraz to Sobie podsumujcie bo ja mam dosc tej afery i tych glupich plotek ktore nas tylko sklucaja