Autosklep.
Witam.
A więc zacznijmy od początku.
2 tygodnie temu w niedziele ja , gawagawa , macislaw oraz _xveigar rozpoczeliśmy budowę autosklepu.
Nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby to że taki sam sklep otworzył kilka dni temu nie kto inny jak HUBPLAYGAMES.
Mechanika jest podobna. Wrzucasz 3 dostajesz 3. A teraz najciekawsze! Skąd ma mechanizm ze to mu działa? Na xray albo czymś innym jakiś pomocnik z jego działki podpatrzył mechanizm?
Czy to nie jest dziwne ze akurat HUBPLAYGAMES naprawił swój sklep po otwarciu naszego?
[Obrazek: 640?cb=20150630172217&path-prefix=pl]
Rak bez pośpiechu , ale...

Yyyy, mechanizm zalatwil xBlondik z innego serwera. Nie wiem czy wiecie, ale no nie odkryliscie niczego nowego
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
Ten mechanizm jest banalny i zna go połowa serwera :p
Szanujmy się ...
Nie czytaj tego...

Umrzesz za siedem dni. Shocked
(04-12-2018, 15:04)HubPlayGames napisał(a): Yyyy, mechanizm zalatwil xBlondik z innego serwera. Nie wiem czy wiecie, ale no nie odkryliscie niczego nowego

Mógłbym wiedzieć z jakiego? Napisz mi na priv. Dodatkowo napisz mi tryb na jakim ten mechanizm ,, znaleźliście ,,
[Obrazek: 640?cb=20150630172217&path-prefix=pl]
Rak bez pośpiechu , ale...

(04-12-2018, 15:08)Jawel napisał(a):
(04-12-2018, 15:04)HubPlayGames napisał(a): Yyyy, mechanizm zalatwil xBlondik z innego serwera. Nie wiem czy wiecie, ale no nie odkryliscie niczego nowego

Mógłbym wiedzieć z jakiego? Napisz mi na priv. Dodatkowo napisz mi tryb na jakim ten mechanizm ,, znaleźliście ,,

Stary, taki mechanizm to jest wszędzie, na całym prisonie, classicu i YouTube

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości