Pytanie
Czy kupowanie komus VIP'a albo SVIP'a za $ jest dozwolone czy nie ?
Pytam sie zeby wiedziec czy jest za to ban czy nie ?
Niedostępny
Jest dozwolone.
Ale jeśli ktoś Cię oszuka administracja nie ponosi za to odpowiedzialności.
Jeśli to czytasz to ja zapewnie już nie żyje.
OK , dzieks , temat do zamknięcia
Niedostępny
A sprzedawanie itemkow za psc grozi banem? Bo już się pogubiłem. Jednych banujecie, drugim darujecie..
(02-18-2018, 21:47)Invi napisał(a): A sprzedawanie itemkow za psc grozi banem? Bo już się pogubiłem. Jednych banujecie, drugim darujecie..

Mi się zdaję że tylko za sprzedawanie kont jest ban.
Jeśli to czytasz to ja zapewnie już nie żyje.
(02-18-2018, 21:47)Invi napisał(a): A sprzedawanie itemkow za psc grozi banem? Bo już się pogubiłem. Jednych banujecie, drugim darujecie..

raczej nie

Handel rangami ponoć też jest zabroniony ale i tak dużo osób kupuje/sprzedaje
Jest jako tako zabroniony ale kupujesz na własną odpowiedzialność jedynie osoba która cię oszukać dostanie bana
(02-18-2018, 22:10)MłodyFraky napisał(a): Jest jako tako zabroniony ale kupujesz na własną odpowiedzialność jedynie osoba która cię oszukać dostanie bana

Używaj przecinków..
To jest czy nie jest? Twoja wypowiedź jest nielogiczna
Ehh
Jest bodajże napisane że nie można ale gracze mogą je sprzedawać na własną odpowiedzialność oraz kupować.
W xxxx mam przecinki gdyż korekta zmienia połowę wtedy
(02-18-2018, 22:17)MłodyFraky napisał(a): Ehh
Jest bodajże napisane że nie można ale gracze mogą je sprzedawać na własną odpowiedzialność oraz kupować.
W xxxx mam przecinki gdyż korekta zmienia połowę wtedy

1. Pytam czy jest zakazane, a nie co robią gracze.
2. Nie obchodzi mnie gdzie masz przecinki. Nie pisz głupot, autokorekta nic nie zmienia przez te cudowne znaki interpunkcyjne. A skoro nie da się ciebie zrozumieć, to nie pisz nic.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości