Zmiana działki ???
Szanowna Administracjo!
Zakupiłem SVIPa pare dni temu.
Wpisałem /p auto aby dostać 2 działkę.
Niestety po wpisaniu /p h mam tą właśnie działkę a nie pierwszą na której mam sklep itd. :c
Proszę o pomoc Cry
Diamond ONLY DIAMONDS Diamond and some emeralds Emerald
Nie da sie tego zmienic Sad
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
Tak myślałem :ccccccccc

No dobra dam radę z tym żyć Wink, ale czemu się tak stało. Cichusku jak możesz Big Grin
mozesz sprobowac opuscic druga dzialke i zajac jakas inna, wtedy mozliwe, ze druga dzialka bedzie numerem 2.
[Obrazek: sygnaturka.png]
Obczaiłem nieco ten magiczny system zmiany działek i jest coś takiego. Załóżmy, że masz działki 0;10, 3;-5 i -22;1. System z automatu powinien Ci przydzielić pod /dom:1 (/p h) działkę, w której jedno z tych dwóch cyfr z ID jest jak najbliżej zera, w tym przypadku 0;10. Jeśli teraz zmienimy przykład i jako pierwszą działkę masz -15;15, a jako /p auto wezmiesz -11;8, to przydzieli Ci drugą działkę, gdyż druga działka ewidentnie ma liczby bliżej 0, niż ta pierwsza. Trochę pogmatwane, ale jak widać działa.

Niedostępny
Cichusku, Nie działa :c
(01-25-2018, 10:32)Iam napisał(a): Obczaiłem nieco ten magiczny system zmiany działek i jest coś takiego. Załóżmy, że masz działki 0;10, 3;-5 i -22;1. System z automatu powinien Ci przydzielić pod /dom:1 (/p h) działkę, w której jedno z tych dwóch cyfr z ID jest jak najbliżej zera, w tym przypadku 0;10. Jeśli teraz zmienimy przykład i jako pierwszą działkę masz -15;15, a jako /p auto wezmiesz -11;8, to przydzieli Ci drugą działkę, gdyż druga działka ewidentnie ma liczby bliżej 0, niż ta pierwsza. Trochę pogmatwane, ale jak widać działa.
Dobrze kombinujesz bo coś w tym jest ale nie zawsze, w czasie swojej gry byłem czterokrotnym posiadaczem działki o magicznym id 0;0, dwa razy 0;0 była działką główną a dwa razy nie więc obstawiam, że to będzie losowe albo działa to tak, że ta działka która ma najdalsze id na minusie będzie działką główną np masz działki 0;5, 15;4 i -13;-2 to wtedy -13;-2 będzie działką główną.
Mi się kiedyś samoczynnie to zmieniło, bez mojej ingerencji. Poprostu wchodze na serwer i mam inną kolejność działek.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości