11-24-2017, 16:21
Nie moglem sie zalogowac na serwer zalozylem konto na forum czekalem chyba miesiac i nikt mnie nie zatwierdzil abym mogł pisac i dlatego usunelo mi dzialke na której posiadalem ok 2miesiace kilof vipa
Usuniecie dzialki bo nie moglem sie zalogowac
|
11-24-2017, 16:21
Nie moglem sie zalogowac na serwer zalozylem konto na forum czekalem chyba miesiac i nikt mnie nie zatwierdzil abym mogł pisac i dlatego usunelo mi dzialke na której posiadalem ok 2miesiace kilof vipa
11-24-2017, 16:46
Niestety administacja nie może z tym nic zrobić. Przywrócenie Twojej działki wiązało by się z cofnięciem CAŁEGO SERWERA..
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
11-24-2017, 16:55
Czyli administracja dała ciała, ponieważ powinna "akceptować" konta na bieżąco a tak to właśnie traci kolejnego gracza z playebase'a.
11-24-2017, 17:09
no wlasnie administracja dala plamy z tym akceptowaniem ale tez zaplacilem te 17zl i przez administracje stracilem wszystkie kilofy
(11-24-2017, 16:46)Boczek napisał(a): Niestety administacja nie może z tym nic zrobić. Przywrócenie Twojej działki wiązało by się z cofnięciem CAŁEGO SERWERA.. Tak ale niewiem ale jakis conamiej pół tych itemów alebo nie wiem a nie tak ze administracja ma wywalona na ludzi którzy chco napisac na grupie i nie akceptuja prozby o pisanie prawie przez 4m lub dłuze konto na którym czekalem tyle na akceptacje to Mariusz Psikutas czy jakos tak
11-24-2017, 17:25
codziennie aktywuje wszystkie konta na forum, wiec nie zmyslaj.
jakbym robil to raz na miesiac, to lista tych uzytkownikow http://forum.sky-land.pl/memberlist.php bylaby cala zapchana przez osoby nieaktywowane, a jak widac ostatni zarjestrowany z takim statusem zalozyl konto wczoraj wieczorem.
11-24-2017, 17:25
a i ich technicy sa tacy dobrzy ze mozna rozwalac wagonik z skrzynką
a zobacz kiedy zostalo aktywowane konta Mariusz Psikutas
11-24-2017, 17:32
tak wdze ze nie istnieje ale wysle zachwile potwierdzenie zmiany hasla ze takie konto bylo
|