Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
Wątek ten jest poświęcony dla graczy, którzy uważają, że nie mają szczęścia i nic nie wygrywają w kasynach, w których niby jest 33% na wygraną, a wrzucili 20 bloków diax i nie ma efektu. Nie martwcie się, że jesteście największymi pechowcami na świecie, bo w takich kasynach te 33% szans jest na zaświecenie 1 lampki.
Mam nadzieję, że pomogłem tym krótkim (i pewnie bezużytecznym, bo nikt nie przeczyta) wątkiem wszystkim "pechowcom".
Polecą hejty od właścicieli kasyn
Aj tam od razu cała prawda, zwyczajne oszukiwanie klientów poprzez niedoinformowanie ich oraz mylny kontekst. 33% na wygraną? Pfi, jeśli te 33% to jest na zaświecenie się jednej lampy to szansa na faktyczną wygraną wynosi w przybliżeniu 3.7% *przy 3 lampach*, żadne tam 33... I tyle, nie ma spiny, tylko klienci muszą być poinformowani a nie robi ich się w balona, bo te magiczne "33%" na wygraną.
Pewnie o to im chodzi po to zeby miec wiecej tych diamentow a potem kasy.
Pozdrawiam
(11-20-2017, 20:09)miecz19 napisał(a): Pewnie o to im chodzi po to zeby miec wiecej tych diamentow a potem kasy.
A myślisz, że po co właśnie naciągają klientów baitowymi tytułami. Właśnie po to, co ty powiedziałeś, czyli diamenty, $...
Znaczy, też jestem w produkcji kolejnej edycji gry losowej "Lucky", tyle, że jak ktoś mnie spyta co jest w środku to ja mu powiem - to raz. A dwa - jestem w procesie tworzenia innej gry losowej, lecz też będę szczegółowo ją omawiał, żeby klienci nie mieli do mnie żalu.
(11-20-2017, 19:48)JTdiro napisał(a): Mam nadzieję, że pomogłem tym krótkim (i pewnie bezużytecznym, bo nikt nie przeczyta) wątkiem wszystkim "pechowcom".
Wystarczy naspamić tym wątkiem na Cll i ready.
(11-20-2017, 20:16)Iam napisał(a): (11-20-2017, 20:09)miecz19 napisał(a): Pewnie o to im chodzi po to zeby miec wiecej tych diamentow a potem kasy.
A myślisz, że po co właśnie naciągają klientów baitowymi tytułami. Właśnie po to, co ty powiedziałeś, czyli diamenty, $...
Znaczy, też jestem w produkcji kolejnej edycji gry losowej "Lucky", tyle, że jak ktoś mnie spyta co jest w środku to ja mu powiem - to raz. A dwa - jestem w procesie tworzenia innej gry losowej, lecz też będę szczegółowo ją omawiał, żeby klienci nie mieli do mnie żalu.
(11-20-2017, 19:48)JTdiro napisał(a): Mam nadzieję, że pomogłem tym krótkim (i pewnie bezużytecznym, bo nikt nie przeczyta) wątkiem wszystkim "pechowcom".
Wystarczy naspamić tym wątkiem na Cll i ready.
Moze i spadnie ta aktywnosc tam.
Pozdrawiam
Bezużyteczny wątek, napisany przez bezużytecznego człowieka (idę się zabić), o bezużytecznej treści.
A kto w przyszlosci zostanie slynnym matematykiem?
Wez sie puknij, bo nie bede miec z kim grac.
Pozdrawiam
(11-20-2017, 21:35)miecz19 napisał(a): A kto w przyszlosci zostanie slynnym matematykiem?
Marzenia się nie spełniają.
(11-20-2017, 21:45)JTdiro napisał(a): (11-20-2017, 21:35)miecz19 napisał(a): A kto w przyszlosci zostanie slynnym matematykiem?
No nie zawsze, jesli sie cos chce to i mozna to uzyskac.
Pozdrawiam
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(11-20-2017, 22:18)miecz19 napisał(a): (11-20-2017, 21:45)JTdiro napisał(a): (11-20-2017, 21:35)miecz19 napisał(a): A kto w przyszlosci zostanie slynnym matematykiem?
No nie zawsze, jesli sie cos chce to i mozna to uzyskac. A co mam zrobić jeżeli moim marzeniem jest rządzić światem?
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
|