sprawa
mam sprawę i chciałbym napisać to co chciałem tylko że kiedy "cichy" masz czas
/pw /msg
Niedostępny
Skoro jest watek, prosilbym o odpisanie na PW sprzed jakiegos miesiaca...
(Jezeli podchodzi pod spam czy cos, mozna usunac).
a co ze spawnem elektrona na prisonie? hmm? już trochę czasu minęło
(09-15-2017, 23:36)miloszq69 napisał(a): a co ze spawnem elektrona na prisonie? hmm? już trochę czasu minęło

Jest brzydki.
[Obrazek: KYhB2Xh.png]
Bruno - jak cos chcesz to pisz, nigdy nie bede mial na tyle czasu aby czekac na ciebie az ty sie pojawisz kiedy ja bede dostepny.

Mati - nie wiem o ktora wiadomosc ci chodzi

Milosz - nie bardzo mi sie podobal jego spawn i napisalem w jakims temacie, ze zapewne sam go przerobie lub wykorzystam jakies pomysly do budowy zupelnie nowego spawnu.
[Obrazek: sygnaturka.png]
(09-16-2017, 06:58)Cichusek napisał(a): Bruno - jak cos chcesz to pisz, nigdy nie bede mial na tyle czasu aby czekac na ciebie az ty sie pojawisz kiedy ja bede dostepny.

właśnie ja mam jeszcze dużo czasu na tą grę "jeszcze" (i zaczekam)
a chciałbym napisać to na /msg
bo nie lubię pisać po 1 razie.
Niedostępny
(09-16-2017, 06:58)Cichusek napisał(a): Mati - nie wiem o ktora wiadomosc ci chodzi

Tam cos bylo o 1vs1 z tego co pamietam
(Jakbys mogl to odpowiedzialbys na wiadomosci z sierpnia i z wrzesnia?).
Jeżeli mogę się zapytać:
W pełni rozumiem że masz swoje życie, różne sprawy i mało czasu.
Możesz uznać że jestem dość nachalny, ale chcę się ciebie zapytać czy w najbliższym czasie planujesz dodać te mapki na SkyFire, bo niektórzy mi żyć z tym nie dadzą.

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
Hm, też mam pytanie Wink
Panie cichusku kiedy pan naprawi na classicu te bloki dirtu i cobbla? na tłokach było już dużo wątków
(09-16-2017, 06:58)Cichusek napisał(a): Milosz - nie bardzo mi sie podobal jego spawn i napisalem w jakims temacie, ze zapewne sam go przerobie lub wykorzystam jakies pomysly do budowy zupelnie nowego spawnu.

to kiedy Big Grin ?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości