W sumie... Cichy powinien zrozumieć ze juz nie chodzi o to "ja chcę być adminem" tylko oto że tryb po prostu błaga o kogoś takiego. I że gracze też potrzebują kogoś potrzebują. Naprawdę cichy. Chodzi tu o przyszłość serwa. Nie obchodzi cię ona?
To tylko parę komend/ludzi a cały serwer stanie na nogi...
Cały serwer myśli że to przemyślisz... W szczegulności prisson.
W szczególności ortografia.
Pomysł rekrutacji w formie, jakiej napisał Rider jest dobry. Miałem też za jakiś czas o tym pisać, lecz się powstrzymałem.
Myśląc optymistycznie: Szybsza reakcja nowej administracji to zmniejszenie poczucia bezkarności u tych złych, niedobrych graczy.
Lecz myśląc realistyczne: Weź teraz wytycz te osoby, będą kłótnie stulecia "dlaczego nie ja!?@#$#$##$&". Poza tym Cichusek ma bardzo ograniczone zaufanie do osó wychodzących przed szereg, którzy mówią dosyć mało merytorycznie, ale obiecują dużo, jak obecna partia rządząca.
I tak: Marzenia są fajne.
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Z tego co widać Rzepelinka gra dużo na Sky bloku.
Moderator s1 -> Rzepelinka
Itd.
Itd.
Itd.
Lecz ja mam dalej propozycję aby moderatorem prison został Tails05/Iam
Czlowieku ty nie znasz serwera...
Jest tylko Cichy i Hub.
Rzepielinka z tego co pamietam to zrezygnowala bo malo czasu itp.
Jestem za rekrutacja!
Pozdrawiam
Na pewno Cichy (mysle ze chyba) nie zrobi pomocnika czy moderatora na jeden tryb bo moze mu sie znudzic itp.
+ przydaloby sie przynajmniej jedna osoba pomagajaca na forum bo Cichy moze wszystko robic, ale za to Hub moze tylko banowac GRACZY Z SERWERA
Pozdrawiam
Ale nie na 1 tryb
Na każdy bardziej doświadczone osoby które znają tryb w 101%
Ktos do pomocy by sie przydal.
[*]
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
Przydałby się ktoś, kto gra na prisonie i skyblocku, bo tam Huba prawie nigdy nie ma.