Ahhh te Glowy
No ja zauwazylem ze np. Hub czy tam inni gracze maja bardzo duzo glow graczy i moga sellac po 500k za sztuke i to jest wlasnie zarabianie na niczym i moze by tak wlaczyc spowrotem glowy graczy bo ci co maja duzo zarabiaja bez sensu za nic
Jestem za wlaczeniem glow graczy bo gracze co maja glowy tp beda strrrasznie duuzo zarabiac na nich
Niedostępny
życie sie mowi.
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
https://youtu.be/avz8AeuuEcs

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Ale to jest zarabianie na niczym np. Hub ma 64 glowy graczy to za szt ma 500k jak ktos kupi
Niedostępny
(09-02-2017, 23:03)VovoL napisał(a): Ale to jest zarabianie na niczym np. Hub ma 64 glowy graczy to za szt ma 500k jak ktos kupi
Nie zarabianie na niczym tylko właśnie na tych głowach, to jest taki wyznacznik prestiżu. Jak widać Hub jest prestiżowy skoro ma tyle główek. Pozatym nie wiele graczy chce je sprzedawać ze względu na ryzyko zostania oszukanym i stracenia prestiżowego itemu.

Information 
Mozna by wlaczyc wypadanie glow graczy bo itak gracze zarabiaja
Niedostępny
Vovol ale ci gracze co maja glowy musieli grac przed tym jak sie urodziles (chyba) np. Ja posiadam 19 glow i kupilem je od gracza ktory gra juz bardzo dlugo podnobnie jak Hub. Trzeba bylo sie urodzic wczesniej (chyba ze sie urodziles) i zaczac grac na tym serwerku.
Pozdrawiam
Niedostępny
To takie pytanie do all i do Cichuska czy beda glowy wlaczone zeby wypadaly
Niedostępny
(09-02-2017, 23:14)VovoL napisał(a): To takie pytanie do all i do Cichuska czy beda glowy wlaczone zeby wypadaly

nie...
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
Nie bedą z powodów, które możesz poznać kożystając z funkcji "szukaj"

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości