Niby zgapianie
Odwołując się do postu http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=29398
Hub powiedzial ze nie ma bana za kopiowanie z prisona na classic, boczka również oraz wiele osób tak mówiło, znowu mam usuwać auto-sklep bo jakiś drań sobie tego zażyczył?
Btw. Dzięki M_A_T_I ,,pomocniku''
[Obrazek: KYhB2Xh.png]
Ja sie go pytalem o inne kordy. Na gline, bo ja usunalem swoje sethomy.
Przepraszam ale co? To ja może skopiuje sklep huba z classica na prison i się nic nie stanie? NIE. Nawet się mnie nie zapytałeś a po 2 już buduje identycznego lidla z prisona na classic. Skopiowałeś 1:1 i sam wiedziałeś że tak nie można a teraz udajesz głupiego?
........................................UwU
Niedostępny
Hub powiedział, że nie ma za to bana więc?
1 zbudowałem lidla na classicu więc teraz ty kopiujesz ....
(07-16-2017, 15:42)Dynvmo napisał(a): Hub powiedział, że nie ma za to bana więc?
1 zbudowałem lidla na classicu więc teraz ty kopiujesz ....

haha co? to mój autorski sklep i już go zacząłem budować 4 dni temu. Hub jest tylko pomocnikiem a hub właścicielem więc cichy chyba wie więcej i lepiej (bez obrazy hub).
Niedostępny
(07-16-2017, 15:41)M_A_T_I napisał(a): Ja sie go pytalem o inne kordy. Na gline, bo ja usunalem swoje sethomy.

I co za te cordy tepnales go do sklepu ...

Btw cichy napisał, że powinienem usunąć sklep ale nie ma mowy, że muszę
(07-16-2017, 15:45)Dynvmo napisał(a): Btw cichy napisał, że powinienem usunąć sklep ale nie ma mowy, że muszę

Cytuję:
"po jego wybudowwaniu spytal sie mnie, czy w ogole cos jest takiego dozwolone, wiec mu odpisalem, ze nie.
prawdopodobnie niedlugo go przebuduje, jesli nie, to zostanie zbanowany jakis czas."
Niedostępny
Cichusek: sam to nazywasz kopiowaniem, wiec raczej to nie bedzie wporzadku.
to jest czyjs pomysl, nie ladnie tak krasc.
Nie mówił nic o usunięciu...
(07-16-2017, 15:49)Dynvmo napisał(a): Cichusek: sam to nazywasz kopiowaniem, wiec raczej to nie bedzie wporzadku.

Ale ty omijasz temat, no ale jeżeli nie usuniesz to ban, a po banie po jakimś czasie jak nie usuniesz to znowu ban i tak w kółko.
Niedostępny
(07-16-2017, 15:52)Mateuu napisał(a):
(07-16-2017, 15:49)Dynvmo napisał(a): Cichusek: sam to nazywasz kopiowaniem, wiec raczej to nie bedzie wporzadku.

Ale ty omijasz temat, no ale jeżeli nie usuniesz to ban, a po banie po jakimś czasie jak nie usuniesz to znowu ban i tak w kółko.

Wolę dostawać cały czas bany niż usuwać sklep

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości