Deski
Ostatnio częściej zacząłem pogrywać na Classicu i przez ten cały czas brakowało mi (i kilku osobom, twierdząc po czatcie) możliwości sprzedania w skupie desek ciemnego dębu i akacji. Według mnie to trochę dziwne, ponieważ pozostałe rodzaje desek sprzedawać można.
Kupić ich sadzonek też nie można... (oczywiście w przeciwieństwie do innych drzew)

Jeżeli była by taka możliwość, prosiłbym aby dodać do skupu: akacjowe deski oraz deski z ciemnego dębu.

Chodź istnieje szanse, że jestem tak rozgarnięty że nawet ich w tym skupie nie zauważyłem...
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
rf...

lapis też można dodać do skupu... nawet za 2-3$
(07-02-2017, 23:05)Neutralny napisał(a): rf...

Lapis sie wykorzystuje na 1.8 do enchantowania (jezeli tu sie da). Rowniez do budowania bogatych dzialek / willi.

Z desek mozna zrobic wiejskie chatki, ktore moga byc ladne.
Do skupu moim zdaniem lepiej ich nie dodawac, bo moze troche potrwac znalezienie odpowiedniego biomu dla tych desek. Ja zeby znalesc sawanne musialem 10 razy na spawn chodzic, a o ciemnym debie nie wspomne. Juz bardziej sie oplaca do sklepu dodac...
(07-03-2017, 07:56)M_A_T_I napisał(a):
(07-02-2017, 23:05)Neutralny napisał(a): rf...

Lapis sie wykorzystuje na 1.8 do enchantowania (jezeli tu sie da).

Nie da się. Wszystko tu jest postawione na 1.7

(07-03-2017, 07:56)M_A_T_I napisał(a): Do skupu moim zdaniem lepiej ich nie dodawac, bo moze troche potrwac znalezienie odpowiedniego biomu dla tych desek.

Do drewna tropikalnego też musisz poszukać odpowiedniego biomu, a w skupie jest.
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
dodalem same deski do skupu.
ale sadzonek do skupu nie dodam, bo skoro mowisz ze jest tak cenne to pewnie malo kto bedzie chcial je sprzedac.
tak samo nie dodam do sklepu do kupienia blokow drewna, niech zostana takie cenne.
nie ma na tyle miejsca w skupie/sklepie aby takie modyfikacje robic, do skupu juz nic praktycznie sie nie zmiesci ze wzgledu na wielkosc spawnu, a nie chce go przerabiac bo jeszcze wyjdzie cos brzydkiego byleby na sily cos upchac na tym placu.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości