Cichy bo sensmilator pisze ze oszukalem jego kolege _kamil124_ i ja tego nie zrobilem mialem 120k a tera mam. 140k dziwne ibyo mozliwe ze ktos mi na konyo wbil i go oszukal juz haslo zmienilem sensimilator. Wbij na serwa to odam hajs tobie lub koledze nagram to i link dam
hmmmmm a ty czasem nie kłamiesz po prostu i nie oszukałeś ich i teraz jak cie zgłaszają to udajesz że to nie ty?........
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
Nie nie poprostu 20k mi dodalo do konta I nw I pisze ze go oszukalem ja go nie oszukalem ale mu odam jak bedzie na serwie I to nagram
(05-02-2017, 17:28)pawcio890 napisał(a): Nie nie poprostu 20k mi dodalo do konta I nw I pisze ze go oszukalem ja go nie oszukalem ale mu odam jak bedzie na serwie I to nagram
Coś dziwne to twoje zachowanie...moim zdaniem na pewno go oszukałeś ale myślałeś że nie napisze na forum.
tylko winny się tłumaczy
........................................UwU
Uspokujcie sie co wan zrobilem ze tak piszecie odam mu ten haha I to nagram I z glowy Bo go nie oszukalen
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Niby on jakies dowody ma, ale ze nie wstawil jego problem. Co do calego watka ty probojesz tego kamila i tak wrobic w multikonta. Myslisz ze nie wiemy o tym? Sam o tym dokladnie wiesz, tylko nie chcesz sie do tego przyznac. Ulzy ci jak sie przyznasz.
Ale tak wyszlem z serwa piszlem na dwor na 30min wracam I gram I wpisuje \kasa a ty mam 140k I mowie dziwne 20k mi przybylo I ten Kamil pisze ze go oszukalem na 20k I ja mowie ze nie Bo ja Ni nie zrobbilem a on sir wspiera a jak mi pokaze fimik ze go osxukalem niby to mu odam hajs I to nagram I haslo zmienilem juz
zależy może warto by sprawdzić kilka ostatnich ip pawcio890 może, MOŻE mówi prawdę z naciskiem na może...........
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
Ja mu odam tom kase jak bedzie na serwie
(05-02-2017, 17:56)Kaukazu napisał(a): zależy może warto by sprawdzić kilka ostatnich ip pawcio890 może, MOŻE mówi prawdę z naciskiem na może...........
Nom tylko chyba da się sprawdzić kto się logował OSTATNIO
(05-02-2017, 17:34)Mati :) napisał(a): tylko nie chcesz sie do tego przyznac.
Sam się do wielu rzezy nie chcesz przyznać ;)
........................................UwU