Czemu
Cichusek mam pytanie weszlem na swoje konto pawcio i pisze ze ban za cheaty na 6d wiem dlaczego bo moja siostra uzwala haxow ale czm dsles bana na ip prosze usun na ip i daj bana na siostry konto bo chce sobie pograc
Żeby siostra zrobila kolejne konto i cheatowala?
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
nie nie bo ona juz nie wejdzie na mojego kompa nigdy

Cichusek odbanuj ip i daj bana siostrze na 7d
Halo odpowiec cichy
Nie, nie, nie, to nie ty ustalasz bana. Dostałeś bana z winy siostry, więc ładnie jej podziękuj. Poza tym korzystacie z jednego luchera pewnie,więc jest szansa, że ty też używałeś cheatów, tylko nie zostałeś złapany.

Wszedłem*
Odpowiedz*
Nie nie bo ona uzywala cheatow i grala jak wwychodzilem z kumplami na miasto i w koszu te haxy trzymala
(04-05-2017, 19:06)pawcio890 napisał(a): Nie nie bo ona uzywala cheatow i grala jak wwychodzilem z kumplami na miasto i w koszu te haxy trzymala

Ale ona jest przebiegła, ile ma lat... 10? Według mnie to ty nie masz żadnej siostry, ale to moja subiektywna opinia.
Mam siostre ma 9lat ola bym wyslal ci zdj ale jak
(04-05-2017, 19:13)pawcio890 napisał(a): Mam siostre ma 9lat ola bym wyslal ci zdj ale jak

Dziewięć lat i taka programistka? No nieźle, dostałeś bana i raczej wątpię żeby został zmieniony, skończmy tą bezsensowną dysputę...
Ale czemu on ma cieroueć z winy kogoś innego? To, że jego siostra cheatowała to nie znaczy że on też
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości