03-23-2017, 17:27
A poza tym co by to zmieniło gdyby oszukał mnie w wymieniarce. Jak znam swoje szczęście i upór innych graczy to do teraz bym tam czekał na uwolnienie/przetrzymując go. Jeszcze ktoś by zrobił screena, jak go "przetrzymuje" i ja bym bana dostał :/. Dlaczego jak ktoś oszuka na te 2 stacki diax to poczeka kilka dni a nawet godzin i będzie się cieszył z darmowego łupu a ja dalej będę musiał wałęsać się po kopalniach aby to odzyskać. Według mnie to czy odzyska się ity czy nie, nie powinno zależeć od miejsca wymiany. To jest niesprawiedliwe, że oszust otrzymuje darmowe
Skoro tak jest, to to troszkę bez sensu.
- Ej, kupię latarnie za 50k, ale u cb na działce, ok?
- O super!
- To dawaj latarnie
- Ok trzymaj. Płać 50k
- Halo???
- Ej, nagrywam to
- Błąd. Nie masz komu odpisać.
No i jedna osoba traci latarnie nie zyskując nic, a druga zyskuje latarnie nie tracąc nic. Troszkę dziwne, co nie?
Poza tym, również po 15 i pół-letnim doświadczeniem ze swoim szczęściem sytuacja zakończyłaby się tak jak tutaj: http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=22631 . Jak widać wymiana w wymieniarkach nie daje gwarancji odzyskania itemków (do dziś nie mam tego beacona) Skoro i tak go nie odzyskałem to co za różnica - wymieniarki czy nie?
Sorki, że tak to mielę, ale te 2 stacki to dla mnie porządna godzinka w kopalni, nawet z fortunką, a więc proszę o zwrot tych diaxów. Ten gracz przeczeka tydzień i będzie miał DARMOWE 2 stacki diax!!!
Skoro tak jest, to to troszkę bez sensu.
- Ej, kupię latarnie za 50k, ale u cb na działce, ok?
- O super!
- To dawaj latarnie
- Ok trzymaj. Płać 50k
- Halo???
- Ej, nagrywam to
- Błąd. Nie masz komu odpisać.
No i jedna osoba traci latarnie nie zyskując nic, a druga zyskuje latarnie nie tracąc nic. Troszkę dziwne, co nie?
Poza tym, również po 15 i pół-letnim doświadczeniem ze swoim szczęściem sytuacja zakończyłaby się tak jak tutaj: http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=22631 . Jak widać wymiana w wymieniarkach nie daje gwarancji odzyskania itemków (do dziś nie mam tego beacona) Skoro i tak go nie odzyskałem to co za różnica - wymieniarki czy nie?
Sorki, że tak to mielę, ale te 2 stacki to dla mnie porządna godzinka w kopalni, nawet z fortunką, a więc proszę o zwrot tych diaxów. Ten gracz przeczeka tydzień i będzie miał DARMOWE 2 stacki diax!!!
CITY4LIFE