HubPlayGames
Cześć. Mam pytanie czy gracz hubplaygames powinien mieć pomocnika jeżeli cheatował i prawdopodobnie ma cheaty i dotego ma perma na starym koncie

Załączone pliki Miniatury

To jest wybór Cichuska więc gówno ci do tego , za przeproszeniem
Za takie wątki powinny być jakies bany bo to jest decyzja Cichuska nie twoja
YOLO
poka poka poka
Kiedy on miał niby cheaty ? Jak miał to z parę lat temu bez przesady...
I w ogóle to sprawa Cichuska kogo wybiera na pomocnika.
Popełniłem samobójstwo, nie żyję.
Hub ma ten swój zwyczaj żartowania sobie. To samo ja, mowie ze mam cheaty a to nawet prawda nie jest. Poprostu se zartuje. Jezeli pamietam to mial bana rok badz 2 lata temu. Nie ma perma, tylko nick zmienil (ma premium).
ale cichusek o tym pewnie nie widział a jak juz ma być pomocnik to chyba powinien być uczciwy bo jak widać to prawdopodobnie ja też mogę mieć cheaty?
Ty akurat nie mozesz cheatowac. Cichy pewnie pamieta to ale WATPIE zeby on kiedys mial bana, uczciwy czlowiek. Uczciwy czlowiek, tzn hub. Cichy o wszystkim wie.
Boosted Cichusek dając Hubowi Pomocnika patrzył na jego plusy i minusy a ty spinasz nie wiadomo czemu
Nie wiem bo może ty bys chciał miec tego pomocnika taka to juz jest ta Polska CEBULA
Cichuska decyzja i ty powinienes sie do niej dostosowac
poka poka poka
Melman wiesz ja mało gram w mc i nawet bym nie chciał pomocnika. Bana miał na koncie HubertSawicki
(02-14-2017, 20:35)Boosted napisał(a): ale cichusek o tym pewnie nie widział a jak juz ma być pomocnik to chyba powinien być uczciwy bo jak widać to prawdopodobnie ja też mogę mieć cheaty?

Z tego co wiem, to Administracja może używać cheaty.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości