Nerf karabinu
Witam witam

wbijam sobie dzisiaj na pistolety i ponura rzeczywistość znów dopada - moc karabinów. Są po prostu zbyt mocne jak na broń którą vip ma przy każdym odrodzeniu. Pojedyncze naboje nie są takie silne ale przy sile przygwożdżenia jaką prezentuje i celnoscia przy rightclicku ta broń jest po prostu nie do wytrzymania. Uprzedzając komentarze : nie mozna przed tym łatwo uciec robiac uniki, sila odrzutu jest taka ze wyrzuca cie od razu w powietrze a tam bardziej ogarniety vip po prostu dobija LUL.
Propozycje
-zmienic odrzut. Nie da sie? jakos dawniej inaczej to wygladalo, nie rozumiem LUB
-zmniejszyć magazynek karabinu (przy tym mozna by bylo zmienic pistola na 5/5 co kiedys mialo sie stac ale nie doszlo do skutku) LUB
-zmniejszyc deczko obrażenia karabinu

/discuss
¯\_(ツ)_/¯
Na nie,
VIP po coś jest
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

a czy ja gadam zeby mu go odebrac? lul
vip i tak jest wystarczajaco mocny z nasionkami i odskocznia, slabszy karabin nie zaszkodzi mu az tak bardzo a to co teraz sie dzieje to dla gracza bez vipa jest katorgą
[Obrazek: kykIkIt.gif]
[Obrazek: CRb3GM5.gif]

miałem gdzies jeszcze wiecej gifow postaram sie znalezc

PS na gifach widac jaki olbrzymi odrzut, ile nietrafionych strzalow a i tak jestem praktycznie martwy
¯\_(ツ)_/¯
Jestem za......
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;
Ja też. I zmniejszeniem naboi w pistolecie na 5:5
Ja jestem za podrożeniem go w sklepiku do 200$. Zmienic naboje na 15. Zamiast karabinu w EQ vipa dac albo shotguna albo gaz pieprzowy.
[Obrazek: tcvSxRI.gif]

przy okazji siła pistoletu, ktory rowniez w moim mniemaniu jest zbyt mocny ;-; darmowa broń nie powinna zabijać tak szybko
[Obrazek: IrL9gyA.gif]
[Obrazek: gBnjzgj.gif]
¯\_(ツ)_/¯
Powiem tyle:
Od dłuższego czasu nie gram na PvP... Jednym z powodów jest właśnie ten karabin. W pełni się zgadzam aby go osłabić, bo teraz to jest takie pay-to-win...

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
moze teraz bedzie lepiej.
zmniejszylem troche damage pistoletu z 3 na 2.
i tak samo zmniejszylem odrzut, ale nie mam jak go sprawdzic (pistoletu i karabinu), powinien byc znikomy.
[Obrazek: sygnaturka.png]
A zmniejszyc tak moze naboje do 15 w karabinku?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości