Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Mam pare pomysłów na nowe arenki, spawny mapki/spawn do nowego trybu ale jest mały problem. Serwer prawidłowo jest na 1.7 a te "pomysły" mam zamiar zrealizować na blokach z wersji 1.8 a serwer jest 1.7/1.8. Wiem że był już temat ale czy można zrobić serwer na 1.8/1.9?
Jest już wersja 1.11 można by pomyśleć nad 1.8/1.9. Można na 1.8 się pobawić trochę na singlu budując tak jak napisałem spawn czy coś...
(01-24-2017, 16:10)HubPlayGames napisał(a): (01-24-2017, 16:04)Mati :) napisał(a): Wiem że był już temat ale czy można zrobić serwer na 1.8/1.9?
na razie nie..
To może chociaż serwer przenieść tylko na 1.8 ?
"Jeżeli kochasz, czas zawsze odnajdziesz, nie mając nawet ani jednej chwili".
Serwer nie zmieniał się od 3 lat z wersjami. Wersja 1.6 trwała rok i została zmieniona na 1.7. A teraz? 3 lata ta sama wersja jest i nic... Może jednak cichy?
Ta wersja jest dobra, nowe bloki wydają mi się zbyt nowoczesne :/ Poza tym, konfiguracja wszystkich pluginów i zmiana ich na nowe - nie wszystkie są kompatybilne z 1.8, a co za tym idzie? Nowe edycje, których nie chcemy. Nawet chowany jest tylko na 1.7, jego też trzeba by usunąć... Pomyśl. Zdecydowanie na nie
Wymienię 100k na classicu za 10 zł PSC.
arenek tez na razie nie trzeba robic.
jest 8 nowiutkich, a brakuje miejsca na spawnie na kolejne.
moze za jakis czas jakas sie wymieni na lepsza, jak bedzie malo lubiana przez graczy.