01-17-2017, 14:30
Cześć,
Chciałbym przejąć pomysł @Myszak dot. trybu "City". Chcę tylko zapytać, czy jeśli przygotowałbym go, to czy zostałby on dodany? Mogę przygotować mapkę, pluginy, wszystko ładnie skonfigurowane, tylko nie chcę, aby moja praca poszła na marne Jeśli tylko Cichusek pozwoli, jeszcze dzisiaj zacznę robić ten tryb. Ogólnie wydaje mi się on bardzo ciekawy. Prosiłbym, aby w tym temacie nie było zbędnego spamu i odrzucania propozycji przez graczy - chciałbym znać zdanie Cichego.
Informacje o trybie:
Sam nie jestem w stanie zrobić wszystkiego, potrzebuję pomocy!
Wolne "stanowiska":
Około pięciu budowniczych
Jedna (ewentualnie dwie) osoba znająca się na pluginach
Chcesz pomóc? Napisz do mnie PW lub zgłoś się w odpowiedzi!
Temat może być i będzie aktualizowany*
Więc , zgadzasz się? :>
Chciałbym przejąć pomysł @Myszak dot. trybu "City". Chcę tylko zapytać, czy jeśli przygotowałbym go, to czy zostałby on dodany? Mogę przygotować mapkę, pluginy, wszystko ładnie skonfigurowane, tylko nie chcę, aby moja praca poszła na marne Jeśli tylko Cichusek pozwoli, jeszcze dzisiaj zacznę robić ten tryb. Ogólnie wydaje mi się on bardzo ciekawy. Prosiłbym, aby w tym temacie nie było zbędnego spamu i odrzucania propozycji przez graczy - chciałbym znać zdanie Cichego.
Informacje o trybie:
- Działki 35x35 za $ - po za kupie trzeba będzie płacić x$, aby działka się nie usunęła,
- Prace: Polcja, lekarz (VIP), strażak, drwal, śmieciarz, kucharz (ewentualnie),
- Mieszkania w blokach do wynajęcia (za $), mieszkania będą niedaleko spawnu
- Osiedla, sklepy, urzędy, restauracje
- Dowód osobisty umożliwiający pisanie na chacie, posiadanie mieszkania i samochodu (możliwość posiadania to nie pozwolenie na jazdę!), dowód wyrabiany za $,
- Gracz na start otrzymuje 150$
- Prawo jazdy (samochodem) za $
- Możliwość zawarcia małżeństwa
Sam nie jestem w stanie zrobić wszystkiego, potrzebuję pomocy!
Wolne "stanowiska":
Około pięciu budowniczych
Jedna (ewentualnie dwie) osoba znająca się na pluginach
Chcesz pomóc? Napisz do mnie PW lub zgłoś się w odpowiedzi!
Temat może być i będzie aktualizowany*
Więc , zgadzasz się? :>
Wymienię 100k na classicu za 10 zł PSC.