(01-10-2017, 15:18)sony552 napisał(a): Dostał tylko 8 dni bana? Za kradzież konta, zaprosił mnie do jego server i wszedłem z taki same hasło jak sky land. Moje stracone 530k !! i Villa moja! -4:-3 . !!!! i duzo diamenty stracone!!
I Wszystko zniszczył moj ville! Juz nie ma sensu dalej grac!
nie moge sprawdzic co zostalo skradzione i co gracz robil na twoim koncie, ani jak wygladaly twoje dzialki przed jego "wlamaniem". mogl ukrasc 100$ albo 1mln$, a i tak bym o tym nie wiedzial.
dla mnie to jest po prostu normalne zalogowanie sie na konto, ktos w poprzednim temacie napisal, ze podales mu haslo co juz anuluje wszelkie kary z mojej strony, bo cala wina lezy po twojej stronie, a skad je faktycznie wzial tego nie wiem, ale nawet nie wpisywal innych hasel (zalogowal sie za pierwszym podejsciem).
a skoro gracz zaprosil cie na inny serwer, to powinienes go zglosic za reklamowanie i wtedy dostal by bana na stale.
szczerze mowiac, to juz i tak masz szczescie, ze masz staly adres IP, bo tylko na tej podstawie moglem stwierdzic, ze to konto nalezy do ciebie, a nie do niego.
chociaz widzialem, ze ty rowniez logowales sie na 2 inne konta, co jest karane.
edit:
dalem mu jednak bana na stale.