mk
Mój nick : KiNgStArPvP
mk : _Tmobile_

Witam przypomniało mi się ostatnio jak XxKarolekxX miał tymczasowo bana i wbił na jakiś nick coś związanego z tmobile jakoś tak _Tmobile_ lub inaczej ale mniejsza o to Smile , proszę o sprawdzenie czy to nie jest jego mk Smile , ostatnio się przyznał na czacie , ale gdy napisałem że ide na forum on się zaczął wypierać że to nie jego mk Smile . Proszę sprawdzić jeżeli mogę czy ma on mk czy nie Smile . A screena nie zrobiłem bo czaat za szybko się zaspamił , a nie działa mi kółko w myszce Smile . Dziękuje , pozdawiam Smile .
Zostaw + a ja tobie zostawie również Big Grin .
Musisz (chyba) podać dokładny nick.
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

BSRF nie pamiętam właśnie :/ .

Ale wiem że można po ip zobaczyć czy ma mk czy nie Smile
Możnq zobqczyć po IP ale ttzeba mieć nick. Gdyby buł tylko 1 gracz o nicku coś tmobile coś to by sie dało sprawdsic, ale w to watpie
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

Ale wiesz mi chodzi wejść na ip XxKarolekxX i sprawdzić czy na takim ip ma inne konta
Odświeżam
Żeby porównać ip musisz mieć oba dokładne nicki. Polecam zamknąć skoro on i tak nie pamięta dokładnego nicku.
Jeśli masz ochotę odwiedzaj mój kanał na YT i daj "subka" jeśli moje video są pomocne Diamond https://www.youtube.com/channel/UCRUR8Fg...4DdEyixEDw
Ale jest możliwe sprawdzenie ip pod komendą /whois ( nick gracza) i wtedy z tego co wiem wpisać te ip internetu , i powinno wyszukac konta na tym ip Smile .
(11-16-2016, 16:11)0_R_L_I_K napisał(a): Ale jest możliwe sprawdzenie ip pod komendą /whois ( nick gracza) i wtedy z tego co wiem wpisać te ip internetu , i powinno wyszukac konta na tym ip Smile .

przy takiej ilosci graczy komenda na wyszukanie nickow poprzez adres IP przestala dzialac, dlatego prosimy zawsze o dwa nicki.
ten nick ktory podales nie istnieje.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości