Cocobinsy...
Mam na działce zasiane 7 rzędów cocobinsów (1 rząd - 1 stack chyba) i nwm czm z 3 rzędu cocobinsy mi znikają!
nie wiem czemu ci zniknely, wszedlem teraz na twoja dzialke i masz w srodkowym rzedzie posiana tylko czesc sciany i rosliny ladnie rosna, nie znikaja.
[Obrazek: sygnaturka.png]
Bo nie dawno zasiałem nowe... ale co jakiś czas mi znikają nie wiem z jakiego powodu
Odświeżam...
Wbiłem na serwera i patrze: cocobinsy sobie leżą na ziemi... Podniosłem je a tu kolejny raz cocobinsów nie ma... (ss) Prosze o wytłumaczenie mi tego błędu. Moja działka ma id 2;-8 więc nwm czy mi znikają!

Załączone pliki Miniatury

Może chodzi o coś takiego (nie wiem, takie przypuszczenie)
Jak masz tak ułożone cocobinsy to się po prostu tam nie mieszczą i się niszczą
CITY4LIFE
[Obrazek: stream_img.jpg]

sam nie wiem, wedlug wikipedii nasionka moga odpasc jak woda je zaleje, zostana przesuniete przez pistony albo blok na ktorym sa posadzone zostanie zniszczony/ruszony.
sprobuj posiac je od drugiej strony i zobacz efekt.
Woda nic nie zalewałem na mojej działce ("Farm Home").
Próbowałem posiałem 9 nasion, wróciłem po godzinie, nie było 3 nasion ;-; coś jest nie tak... Tylko co

(11-04-2016, 16:01)BSRF napisał(a): Może chodzi o coś takiego (nie wiem, takie przypuszczenie)
Jak masz tak ułożone cocobinsy to się po prostu tam nie mieszczą i się niszczą

Cocobinsy nie mogą sie nie mieścić... jak grałem na s1 to tak mi sie nie robiło a na classicu...
creeper jakis tam nie mogl wybuchnac? to chyba zwykly bug minecrafta, cos z mapa jest nie tak w tym miejscu.
Akurat jest tak:
Nie ma tam dostępu do mobów.
Działka ta kiedyś była jako moja kaktusiarka ale 2 tyg nie było mnie na serwie i sie usuneła a teraz jest jako "FARM HOME"...

Kolejne 4 znikneły... Zasadziłem teraz nowe, prosze o pomoc!

Załączone pliki Miniatury

Cichy wejdz do mnie na dzialke ;-;
Znikają wciaz i wciaż.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości