Szczerze to juz nie ten serwer co kiedyś chodzi mi o zajebistych graczy oraz toksycznych NATALIE [FACE WITH TEARS OF JOY] ciągla z nia walka byla .... nie ma reda nie ma nic to nie ten serwer ehh 2014 rok[WHITE SMILING FACE] to było to.. diler z ortografią szalał [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]i WGL szkoda
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
no, kiedyś fajnie było. ale aktualnie nie jest zle
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
szczerze? to watpie aby ktos gral w jedna rzecz 2 lata, ciagle monotonia, nic nowego...
mi też się to już znudziło jak cholera
JA GRAM, JA GRAM
no dobra, juz nie gram tyle
ale fakt, troche sie skiepściło
bo po co naprawiać lagi, bo po co wgrywać potrzebne do życia pluginy
¯\_(ツ)_/¯
fajnie, tylko ze to jak to cichy mowi 'ciezko zrobic' tabliczki, byly lepsze
Ja to was nie rozumiem raz piszecie,że administracja nie chce żadnych zmian itp a teraz,że źle bo serwer się zmienił... Btw ODBANUJCIE MONTE6
Navigare necesse est, vivere non est necesse
tu chodzi o kwestie logania, cichy zmienił teleportacje a graczy chcą jej przywrócenia. I chodzi tu bardziej o jakieś nowości, dodanie nowych broni na pvp, lepsze areny na sky warsach, nowe areny na chowanym bo ciagle to samo i nie ma w ogole gry...
po prostu coś nowego, zupełnie
Marudzicie motzno
Navigare necesse est, vivere non est necesse
najlepsi gracze zostali bany , lub przestali grać na serwerze ,bo im się znudziło moim zdaniem dawniej było na serwerze lepiej .
![[Obrazek: abf254f9fee3a.gif]](https://zapodaj.net/images/abf254f9fee3a.gif)
A i dej plusa
Fajnie by było, gdyby Cichy choć trochę chciał słuchać tego co mówią/piszą inni. I aby miał własne zdanie.