Oj Hub chyba nie czytales wypowiedzi Croxxa albo niedokonca xd on juz o tym wspominal
Hmm... Fajnie by było żeby można było kupić w sklepie (lub się dostawało do ekwipunku w standardzie) mapę. Przydałoby się na arenie 4 która jest bardzo duża, szczególnie w tunelach w których można się zgubić.
Nie mam sygnatury.
No niby jest mniej spamu, ale proponuję (tak samo jak Łukaszeł) wyłączenie tego na próbę. Na serwerze nie ma wielkiego spamu... Niby co ludzie mogą pisać na czacie na pvp? "Sojusz"? Z drugiej strony też wiem, że KIEDYŚ była jakaś społeczność, teraz każdy kto się lubi gada na skejpie XD Więc spamu nie powinno być, a na pewno dzięki usunięciu tego rozwiązania, gracze będą się mniej denerwować.
I wiem, że teraz to co napiszę może wydawać się dziwne, ale myślę, że nawet taki czynnik jak te 15 sekund wpłynął na spadek ilości graczy na pvp. Teraz trudno tam pisać, a kiedyś naprawdę była spoko społeczność, o wiele większa motywacja by tam wejść - nie tylko gra, ale popisać z kimś normalnym, a swego czasu trochę taki osób tam było (teraz jest tylko garstka)
Jest jeden minus tego- wulgarne słowa, ale te 15 sekund według mnie powinno być usunięte.
Moze jakiś skup expa ? Ze np 10exp za 10$
poka poka poka
najpierw wszyscy chca nowa arene na wakacje, a teraz wolicie miec 3, a nie 4, albo najlepiej jedna duza.
zastanowcie sie czasem czego chcecie, teraz sa 4 i tak na jakis czas zostanie, pozniej sie pomysli.