NO podacie hasło Administracja ? :)
Witam chiałbym wiedziac moje hasło na kocie chilbro a na forum chilbro12345 to ja naprawde chilbro możecie sprawdzic przez np ip bo do jasnej ciasnej Naet Administracja nie moge bo mi hasła i to naprawde ja chilbro chilbro12345 to naprawde chilbro i może sprawdzic jak nie wierzycie i proszę o hasło bo jak mnie odbanowaliscie to do tego jeszcze hasła nie pamiętam prosze o jego podanie na priv i dziękuje Smile
Ip jest zmienne.Jesli kupowałeś range na sky-landzie podaj 6 cyfr telefonu lub ss jeśli masz premke.
poka poka poka
Da się po ip sprawdzić i administracja czasem tak robi.
"Nadzieja jest powodem do radości" ~ św. Tomasz z Akwinu
Hasło uzyskasz tylko i wyłącznie jeśli a) posiadasz konto premium i wyślesz nam screenshota, na którym udowodnisz, że jesteś posiadaczem konta chilbro b) jeśli kupowałeś coś w sklepiku (vip, supervip etc. jeśli chodzi o rangi i/lub przedmioty ze sklepiku. Wystarczy, że podasz pierwsze 6 cyfr numeru telefonu i otrzymasz nowe hasło na pw. Jeśli nie posiadasz stosownych dowodów nie sil się, by pisać coś więcej, bo hasła nie odzyskasz.
Jeśli masz ochotę odwiedzaj mój kanał na YT i daj "subka" jeśli moje video są pomocne Diamond https://www.youtube.com/channel/UCRUR8Fg...4DdEyixEDw

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości