Ostatni wątek
Witajcie wszyscy...
Skoro jest to mój ostatni wątek nie mam nic do ukrycia, więc mówię...
Po pierwszym banie przestałem cheatować. Możecie mi wierzyć lub nie. Chciałem powiedzieć Hauranne, że skoro kogoś się nie lubi bo jest dobry ze snajperki to ma się coś z główką Shocked. Życzę wam wszystkim miłej gry na serwerze. Przykro, że admini nie chcą mi uwierzyć i dać ostatniej szansy.. Hub, Lichu, Tynka, Mufina, Zabijaka __willow__ i inni. Extra się razem grało Smile... Pora na zmianę.. Dziękuje wam za wspaniałe chwile ( szczególnie Lichaczowi i Creeperowi ). Szkoda że to wszystko tak się musiało skończyć. Żegnajcie Sad

lucca987 40k lvl Enderman

Załączone pliki Miniatury

Paaa dziczku :/
poka poka poka
Dajcie mu ostatnią szanse ;c
On jest spoko dajcie mu drugą szansę i niech jeszcze sobie chłop pogra bądzcie mili dla niego i dla całych użytkowników tego forum i na serio pls dajcie mu drugą szansę
CryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCryCry
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
papapa

Niedostępny
Papapapapapapapap. Chociaż zbytnio Cię nie lubiłem (tak jak Ty mnie xd) to i tak szkoda, że "odchodzisz" Tongue
Wcale nie, lubiłem cię... Mi też jest przykro że administracjia ma takie skamieniałe serce ze nie chce mi dać ostatniej szansy Cry
(05-02-2016, 18:14)lucca987 napisał(a): Wcale nie, lubiłem cię... Mi też jest przykro że administracjia ma takie skamieniałe serce ze nie chce mi dać ostatniej szansy Cry

Może kiedyś.. Pisz dużo na forum, udzielaj się abyś zasłużył na ub.
A mi cie nie szkoda....
A to dlatego że np. wielu graczy oskarżałeś o cheaty a sam je miałeś to big hamstwo.
I to "izi" ;/

http://screenshot.sh/mGXUGJEiPT175

Miałeś racje lassem.

I to nastawienie...
Zmiana sygnaturki ach płakać sie chce.
Administracja dobrze postąpiła banując cie, ciągłe obrazy z twojej stronyi do tego cheaty, raczej nie będzie Unbana. ;D

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości