02-24-2016, 20:40
Witam. Pamiętam, że kiedyś, gdy Cichy wprowadził tabliczki zamiast przycisków na areny, to usunął również możliwość teleportowania się na spawn jedynie po odczekaniu pięciu sekund w jednym miejscu. Wiem, że tam mało zaglądacie i może nie wydawać się ta sprawa problemem, ale naprawdę, według mnie to nie fair. Możecie powiedzieć, że jest fair, bo każdy tak może, ale np. ja nie chcę być tchórzem i ciągle uciekać. I tutaj taka mała propozycja: czy dałoby się coś z tym zrobić? Wiem, że się nie wzorujecie innymi serwerami, ale system anty-logania, który jest na innych serwerach (zgon przy próbie wyjścia z gry oraz oczekiwanie 5 sekund na spawn) naprawdę sprawdza się dobrze i jak najbardziej pasuje do serwera pvp. Fajnie by było gdyby na sky-landzie zostało takie coś wprowadzone, ale oczywiście w subtelnej formie (bez spamu na czacie "OD TERAZ NIE MOŻESZ SIĘ WYLOGOWAĆ BO ZGINIESZ", tylko w formie tabliczki na spawnie). Jeżeli nie to, chciałbym by zostały wprowadzone właśnie te przyciski jak kiedyś. Jeżeli nie ma takiego pluginu na 1.7-1.8.x, to i tak wątpię by czymś trudnym byłoby napisanie takiego pluginu.
Dzięki za ewentualne rozważenie.
Dzięki za ewentualne rozważenie.