09-01-2015, 19:53
No to tak... Na serwerze od dłuższego czasu gra pełno cheaterów. Jak już kiedyś pisałem nagrywanie ich jest troszeczkę bez sensu. Dlaczego? A, no dlatego, bo taki hax przyjdzie pocheatować i za godzinę wyjdzie i nie wróci, nie patrząc na to czy ma bana, czy nie. Wielu graczy wpadło na pomysł "patrolerów", czyli stałych bywalców na PvP, którzy mieliby komende /ban, /mute i "patrolowaliby" chat i sprawdzali cheaterów. Na serwerze jest pełno osób, które się do tego nadają. Rozumiem Cię Cichy, nie dajesz takich rzeczy nieznajomym, ale cheaterzy naprawdę przeszkadzają w grze, a zanim taki delikwent zostanie zbanowany, to zdąży już napsuć krwi innym mnie. Druga sprawa. Można byłoby raz na jakiś czas obniżać cenę broni? Znaczną część graczy nie stać na kupowanie takiej snajperki, przez co łatwo giną (sam gram snajperką dosyć dobrze, zresztą jak większość, i taki gracz, który strzela do mnie z pistoleciku nie jest jakimś specjalnym zagrożeniem) i zniechęcają się do gry bądź piszą "kto gra snajperką ten ". Co o tym sądzicie? Dałoby radę coś takiego zrobić?