04-27-2015, 20:41
Gdy była zmiana wersji na 1.8 pobrałem tą wersję i zainstalowałem. Po tym jak okazało się, że jest niezdatna do grania (jakieś 30 fpsów, a ja gram na pvp więc to nie za bardzo), to wróciłem do 1.7.2. Gdy zmieni się ustawienia graficzne w 1.8, to tak samo one wyglądają w 1.7, a że sporo kombinowałem by mieć dużo fps na 1.8, to na 1.7.2 również tak powinno być. Gdy wróciłem na 1.7.2 to mam normalnie jakieś 70-90 klatek, ale co jakiś czas (mogę się mylić, ale myślę że przy ładowaniu chunków) mój Minecraft "traci przytomność" na parę sekund i wszystko się zatrzymuje (klatki spadają do zera). Wie ktoś czego to może być wina? Przed zainstalowaniem 1.8 nie miałem najmniejszego problemu z 1.7, chodziło bardzo ładnie i grało się przyjemnie. Dodam, że to nie jest raczej wina sky-landu tylko mojego minecrafta, bo na mc.m******i.pl dzieje się to samo.
Niestety wiem, że nie sprecyzowałem problemu, ale może ktoś wie czego to jest wina.
Niestety wiem, że nie sprecyzowałem problemu, ale może ktoś wie czego to jest wina.