Zmnbiejszenie bana :C
Witam , administracje i innych jest mozliwosc zmniejszenia bana o 3 dni jezeli podam pasy i nicki moich multi kont a tak miedzy innymi podalem cichuskowi i puyanowi pasy na te konta i nicki na priv prosze zalezy mi na tym Big Grin te konta niewiem poco robilem :C ale juz wiem co i jak a tak wg te konta mialy inne ip zakladania a poprostu wlaczylem te 3 konta bo byl obok kumpel i chcialem zeby sobie pogral a ja mialem afk na kopanie i chcialem przelozyc itki na moja wyspe bo zrobilem nowa wyspe i musialem miec na jakie konto przelozyc a zapomnialem o adminach :C nie uzywalem kill aury ani nic :C prosze o sprawiedliwosc usuncie tamte konta i zmniejszcie bana o 3 dni posze Big Grin dzieki
Jeżeli niema możliwosci o 3 dni zmniejszenie to chociaż o 2 dni :C
Ale co to ci da? Nie przeżyjesz głupich pięciu dni bez serwera?
Zrobiłeś konta? Zrobiłeś. Teraz ponosisz za to karę.
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
Ale chce je usunąć a ja mam szkolę i w tygodniu będę od samego rana w piątek chciałbym sam od nowa zacząć a pasy na konto podałem puyanowi i cichuskowi oni już je mają i chce żeby je usunęli i zmniejszyli bana choć na 2 dni albo 3 Sad bym poczekał te kilka dni ale niemoge bo w następnym tygodniu muszę poprawić półrocze z geografii ;C i nie będę cały tydzień akurat chciałem kupić svip i zacząć grac i mieć znów pro wysepkę Big Grin
Zostaw + a ja tobie zostawie również Big Grin .
(03-18-2015, 13:56)0_R_L_I_K napisał(a): Ale chce je usunąć a ja mam szkolę i w tygodniu będę od samego rana w piątek chciałbym sam od nowa zacząć a pasy na konto podałem puyanowi i cichuskowi oni już je mają i chce żeby je usunęli i zmniejszyli bana choć na 2 dni albo 3 Sad bym poczekał te kilka dni ale niemoge bo w następnym tygodniu muszę poprawić półrocze z geografii ;C i nie będę cały tydzień akurat chciałem kupić svip i zacząć grac i mieć znów pro wysepkę Big Grin
To po co je robiłeś?
Ale skoro masz poprawić półrocze z geografii to ja bym ci teraz uczył, a nie płakał o UB.
Ale wystarczyło wyspę usunąć tak?
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
Ale też chciałem przełożyc itki i nie wiedziałem o tym że admini mogą przekładać itki a nie pomyślałem Sad a tak wg już poprawiłem 1 spr z geografi a ten 2 już sie nauczyłem tylko to kwestja jak pani powiem ale w następnym tygodniu Tongue Sad a mi mówił Viper że jest możliwość zmniejszenia bana o kilka dni jak sie konto usunie Big Grin
NIewiem al zależy mi na tym w piątek dzień wagarowicza i chce sobie pograć a tak wg jakbym wiedział nieotwarzałbym 3 MC Sad

a tak wogóle do niedzieli bd grał i pózniej sie będe uczył cały czas
Zostaw + a ja tobie zostawie również Big Grin .
1. Konta nie zostaną usunięte. Wg po co usunąć jak są zbanowane na zawsze? Nawet jeśli by zostały usunięte to i tak byś miał nadal bana.
2. Nie zmniejszę ci bana, ponieważ byłeś już wcześniej banowany.
3. Nie po to dostałeś bana, aby za chwile dostałbyś unbana. Jaka jest w tym logika?
4. Tekstem o kupieniu rangi nikogo nie przekupisz.
5. Nauka przede wszystkim.
6. Nie jesteś na sky-landzie od miesiąca/kilku dni, aby nie wiedzieć, że multi acc są karalne.
Mam nadzieje, że wszystko ci wyjaśniłem. Nie pisz już tematów/wiadomości na pw w sprawie zmniejszenia bana/unbanie.
Dwa tematy, na które dostałeś niestety negatywną odpowiedz w szczególności wystarczą.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości