Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
1.6.2 właśnie na tym serwerze.
no co??? Ech stare dobre czasy. Chocaż były powroty ale w tego csá grałwm 4 lata i noc takiego oprócz skilla. A minecraft?? To co innego. W minecrafcie jest dla mnie coś takiego że tak chce w niego grać czyli wola budowania, bo przy tym można się odprężyć. Najbardziej staram się grać a gildiach. Tam zbieranie itemków/rozbudowywania gildii to dla mnie nic. Oczywiście nie zawsze mi sie udaje na czas. Ale to nie znaczy, że mam sie poddawać, próbuje dalej,może wkońcu sie uda. Moim zdaniem jeśli chodzi o rywalizacje to wole grać na hardcorze niż w cs´a. Tam tylko chodzisz po mapce i zabijasz. A na hardcorze trzeba zrobić coś więcej żeby być najlepszym. O to historia życia
Ja gram od którejś wersji Alpha. A od 1.5.2 Gram tu
Gdy z Endermana wyleciałą mi ruda diax Rozległy się anielskie pieśni, słońce wyszło zza chmur, w oddali zaśmiało się dziecko, a gdzieś na świecie urodził się jednorożec. Tyle wygrać!"
Beta 1.6.6. Pierwszy dom zrobiłem pod lodem i postawiłem dwie pochodnie tuż pod lodem. Troche mnie zalało.
402 Payment Required
a jak zaczynałem gre to piernołem sobie wiezowiec z cobba i szkła xdd. Swiatła nigdy za mało hehe
Piernąłem*... Popraw
FPV Corporation z o.o.
okey okey
Pierd*lłem
pasuje??
Nie, błąd ortograficzny chyba to
FPV Corporation z o.o.