Oszustwo na 500k
ta tylko ze cichy nic nie odzyskal a jedynie wziol moje 5mln zdobywane sporo czasu legalnie na tym serwie bo pod koneic iam i mnie oszukal...
To podaj nicki jego mk na które przelał skradziona gotówkę
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln Heart
Drogi Cichusku jak byś mógł to oddaj graczom te skradzione $ z konta iama.Chyba jest taka komenda na sprawdzanie czy ktoś wysłał $ danej osobie. Dziękuję i pozdrawiam ~Sausake
(09-08-2019, 16:39)Sausake napisał(a): Drogi Cichusku jak byś mógł to oddaj graczom te skradzione $ z konta iama.Chyba jest taka komenda na sprawdzanie czy ktoś wysłał $ danej osobie.

Haczyk. Upłynniłem pieniądze, już ich nie ma w systemie, są w innych rzeczach. Powodzenia w szukaniu.

Niedostępny
(09-08-2019, 16:45)Iam napisał(a): Haczyk. Upłynniłem pieniądze, już ich nie ma w systemie, są w innych rzeczach. Powodzenia w szukaniu.

MI tam wystarczy te 43 czy tam 47% tego co cichy odda ale wazne ze dostaniesz bana razem ze swoim koleszką i skonczy sie granie twoje
a nawet jak masz gdzies mk i na nim tą kase lub ity to to sie szybko rozpozna
Iam powiem ci tyle za przeproszeniem jesteś skończonym idiotą. Myślisz że oszustwem coś zyskasz? Ale ci ludzie są fałszywi i perfidni...
hmm...wiesz jak to jest lepiej jest po prostu uważać nie mam pojęcia co można by z tym zrobić...
(09-08-2019, 20:03)Sausake napisał(a): Iam powiem ci tyle  za przeproszeniem jesteś skończonym idiotą. Myślisz że oszustwem coś zyskasz?  Ale ci ludzie są fałszywi i perfidni...

Nie uważam się za idiotę.
1. To tylko gra wirtualna, nie rzeczywistość. W rzeczywistości nie podjąłbym się takich działań, konsekwencje są po prostu zbyt surowe i namacalne, w wirtualu da się je ominąć.
2. Czy idiotą jest osoba, która kreuje abstrakcyjny system w miejscu, w którym nie ma w zasadzie żadnych zasad? Która coś ustanawia? Nieważne co się potem dzieje, gdyż wszystko odbywa się w wirtuum, z resztą finalnie i tak w miejscach nierzeczywistych można pozwolić sobie na niemoralne zagrywki.
3. Zyskałem personalne profity, chciałem się nieco odciąć od rozpoznawalności i to dalej robię. Do tego chcę mieć powód, by nie stawać się zbyt sławnym, gdyż to skutkuje namolnością ze strony innych graczy (ciągłe prośby, spamienie na /msg, rozpraszanie od projektów). Miałem dobre dla siebie motywy.

A teraz wystarczy tego off-topica, nie uważam się za idiotę, dziękuję.
Pozdrawiam

Niedostępny
Cichusku, slyszalem, że odzyskales itemy z mk iama, czy to prawda czy fejkowa wiadomość.
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln Heart
(09-08-2019, 22:01)Wróżbita napisał(a): Cichusku, slyszalem, że odzyskales itemy z mk iama, czy to prawda czy fejkowa wiadomość.

Gdyby cichy rzeczywiście  odzyskał te przedmioty , napisałby tu o tym. Najwyraźniej ktoś sobie z was żartuje.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości