Nie piszcie ja też proszę o oddanie kasy bo Cichusek napisała o tym w odpowiedzi. I nie róbcie spamu.
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln
Czystoteoretycznie punkty umowy nie obligują mnie do zupełnie niczego.
Punkt 2 mówi o tym, że pieniądz dany już nie musi z niego wypłynąć.
Punkt 4 mówi o tym, że jest prawo do poproszenia, lecz nie ma nic o gwarancji wypłaty.
Czytaj umowę, zanim ją podpiszesz.
jak na moje, to byś miał dobrą linię obrony z tym regulaminem, gdybyś nie wkręcał wszystkim, że za x czasu dostaną 2 razy tyle - wystarczy się po te pieniądze zgłosić i już, tylko odsyłałbyś ich właśnie do tych punktów regulaminu. od początku - po przeczytaniu tego regulaminu - wiedziałem, że coś jest na rzeczy, dlatego wpłacałem na te lokatę jak najwięcej, żebyś jak najbardziej potem beknął za wprowadzanie ludzi w błąd, którzy Ci zaufali. i o proszę -- udało się.
"[...]idiotą nie jest osoba, która dała się oszukać. idiotą jest osoba, która oszukała, bo otrzymała więcej zaufania, niż na nie zasługuje."
tu chodzi o walkę - nie chodzi o lvl,
cause we're fckin' RE8ELS
(09-08-2019, 01:00)Iam napisał(a): Czystoteoretycznie punkty umowy nie obligują mnie do zupełnie niczego.
Punkt 2 mówi o tym, że pieniądz dany już nie musi z niego wypłynąć.
Punkt 4 mówi o tym, że jest prawo do poproszenia, lecz nie ma nic o gwarancji wypłaty.
Czytaj umowę, zanim ją podpiszesz.
Niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem lub w ogóle nie czytali regulaminu
Ja dodam od siebie, że nie możesz pisać takich rzeczy, ponieważ na /msg pisałeś, że za 14 dni oddam 2 razy tyle. Jakbyś tego nie pisał to masz rację, a tak to gadasz głupoty i lepiej powiedz na jakim mk jest druga część kwoty.
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln
niestety iam nie zglosil sie do mnie z pozostala czescia pieniedzy, a mi nie udalo sie odnalezc na jego multikontach czegos wartosciowego (ioooi wspominal cos o beaconach, ale ich nie znalazlem).
zrobilem tabele do ktorej wprowadzilem wszystkie osoby, ktore wplacily mu powyzej 1000$.
w sumie wyszlo, ze iam jest wam winny 11mln 763 tys, a odzyskalem nieco ponad 5mln.
zeby nie bylo tak, ze jedni dostana pieniadze, a drudzy nie, to stracona kwote pomnozylem przez procent tak abym mogl rozdysponowac odzyskane pieniadze wszystkim poszkodowanym.
niestety wyszlo tego bardzo malo, bo odzyskacie 43% straconych pieniedzy.
ponizej przesylam tabele, ktora zrobilem: po lewej nicki graczy, nastepnie kolumna ze straconymi pieniedzmi, a na koncu pieniadze ktore odzyskacie.
na dole sa zsumowane te liczby i jest tez przelicznik procentowy przez ktory mnozylem wasza utracona gotowke tak aby w sumie dalo mi 5mln (sume jaka udalo mi sie odzyskac)
jak ktos ma jakies uwagi lub np. chcialby zrzecz sie straconych pieniedzy by pozostale osoby dostaly troche wiecej, to moze smialo pisac.
wieczorem postaram sie przelac wam te pieniadze na konta w grze.
(09-08-2019, 09:10)Cichusek napisał(a): niestety iam nie zglosil sie do mnie z pozostala czescia pieniedzy, a mi nie udalo sie odnalezc na jego multikontach czegos wartosciowego (ioooi wspominal cos o beaconach, ale ich nie znalazlem).
zrobilem tabele do ktorej wprowadzilem wszystkie osoby, ktore wplacily mu powyzej 1000$.
w sumie wyszlo, ze iam jest wam winny 11mln 763 tys, a odzyskalem nieco ponad 5mln.
zeby nie bylo tak, ze jedni dostana pieniadze, a drudzy nie, to stracona kwote pomnozylem przez procent tak abym mogl rozdysponowac odzyskane pieniadze wszystkim poszkodowanym.
ponizej przesylam tabele, ktora zrobilem: po lewej nicki graczy, nastepnie kolumna ze straconymi pieniedzmi, a na koncu pieniadze ktore odzyskacie.
na dole sa zsumowane te liczby i jest tez przelicznik procentowy przez ktory mnozylem wasza utracona gotowke tak aby w sumie dalo mi 5mln (sume jaka udalo mi sie odzyskac)
jak ktos ma jakies uwagi lub np. chcialby zrzecz sie straconych pieniedzy by pozostale osoby dostaly troche wiecej, to moze smialo pisac.
Wszystko fajnie ale gdzie napisane jest moje 500k ? pisałem że ioooi mi tabliczke zniszczył i ssy są na 1 str wątku
![[Obrazek: xjkQFUl.jpg]](https://i.imgur.com/xjkQFUl.jpg)
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
(09-08-2019, 09:10)Cichusek napisał(a): niestety iam nie zglosil sie do mnie z pozostala czescia pieniedzy, a mi nie udalo sie odnalezc na jego multikontach czegos wartosciowego (ioooi wspominal cos o beaconach, ale ich nie znalazlem).
![[Obrazek: xjkQFUl.jpg]](https://i.imgur.com/xjkQFUl.jpg)
Ja tylko dopiszę, że ioooi też powinien ponieść tego konsekwencje, bo współpracował z Iamem w tym banku. Dlatego też do tej kwoty doliczone powinny być pieniądze ioooi (sam iam potwierdził, że z nim współpracował na shoutboxie, więc no...).
(09-08-2019, 09:26)TrollXennon napisał(a): Wszystko fajnie ale gdzie napisane jest moje 500k ? pisałem że ioooi mi tabliczke zniszczył i ssy są na 1 str wątku
wybacz, spisywalem graczy z tabliczek i zapomnialem ciebie dopisac.
ponizej wgrywam liste z uwzglednieniem twojego nicku.
(09-08-2019, 09:26)HezquPL napisał(a): Ja tylko dopiszę, że ioooi też powinien ponieść tego konsekwencje, bo współpracował z Iamem w tym banku. Dlatego też do tej kwoty doliczone powinny być pieniądze ioooi (sam iam potwierdził, że z nim współpracował na shoutboxie, więc no...).
wiem, ze z nim wspolpracowal, dlatego ioooi tez dostal bana.
nie znalazlem pieniedzy u iam'a (tylko jakies 300 tys), a pozostale pieniadze wzialem z konta ioooi na pokrycie szkod jakie wyrzadzili.
poprawiona lista:
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
(09-08-2019, 10:14)Cichusek napisał(a): (09-08-2019, 09:26)TrollXennon napisał(a): Wszystko fajnie ale gdzie napisane jest moje 500k ? pisałem że ioooi mi tabliczke zniszczył i ssy są na 1 str wątku
wybacz, spisywalem graczy z tabliczek i zapomnialem ciebie dopisac.
ponizej wgrywam liste z uwzglednieniem twojego nicku.
(09-08-2019, 09:26)HezquPL napisał(a): Ja tylko dopiszę, że ioooi też powinien ponieść tego konsekwencje, bo współpracował z Iamem w tym banku. Dlatego też do tej kwoty doliczone powinny być pieniądze ioooi (sam iam potwierdził, że z nim współpracował na shoutboxie, więc no...).
wiem, ze z nim wspolpracowal, dlatego ioooi tez dostal bana.
nie znalazlem pieniedzy u iam'a (tylko jakies 300 tys), a pozostale pieniadze wzialem z konta ioooi na pokrycie szkod jakie wyrzadzili.
poprawiona lista:
![[Obrazek: EVyf68r.jpg]](https://i.imgur.com/EVyf68r.jpg)
Dobra, to tak: Co z osobami, które zostały zbanowane w ostatnim czasie na zawsze? Taki np. Zdrowix ma perma za cheaty (3 już?), więc te jego "30 000$" poszłoby w nicość, bo wątpię, aby dostał unbana... Dlatego przydałoby się też uwzględnić osoby zbanowane permamentnie.
|