Ja pamiętam tak prosiłem humana o sojusz bo chciałem sie do owcy dostać:d
Ja pamiętam 1 edycję, jak każdy mógł otwierać drzwi i wchodzić przez nie, a ja zrobiłem sobie piwnice pod ziemią i wejście zatykałem szkłem. Pamiętam też jak wydropił mi pierwszy diax jak się cieszyłem. Albo jak biegnąc do działki spadałem z chodnika w przepaść i traciłem wszystko co zdobyłem z mobów.
Matusiek wzruszająca Historiaa ;c
Też tak miałem x:
Gdy z Endermana wyleciałą mi ruda diax Rozległy się anielskie pieśni, słońce wyszło zza chmur, w oddali zaśmiało się dziecko, a gdzieś na świecie urodził się jednorożec. Tyle wygrać!"
A ja chce powrót do najstarszej edycji... bo tak sobie kiedyś mckrys polecił mi sky-landa no i jakoś zacząłem grać sobie. Wiem, że najstarsza edycja była najlepsza (z każdego moba dropił emerald, który był do sprzedania po 9$).
Zgadzam się, stara edycja była najlepsza. Ech, ta epicka mapa...
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )
Ja lubiłem edycję tak gdzie było ze jak miało się szmaragd w eq to dawało 5$ a jak nie miało się to 0
Frost & Porywacz Corporation z o.o.
To była chyba I edycja i część drugiej.
Zgodzę się z tym. Kiedyś sky-land miał w sobie to "coś". Były duże wyspy do expienia, eventy z rozdawaniem itemów, które trwały prawie ciągle. Mniej sklepików parkourowych, ale wszystko zdobyłwałeś sam.
Wysłane za pomocą programu Tapatalk.
![[Obrazek: wqdz690429546a.GIF]](http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF)
Piszem po polsku.