Oszustwo na 500k
kozacko tylko ze iam ma to w latarniach na innym mk a ja nie balem udzialo i ze to jest moje $ mam dowody w postaci ss z innysh lat
OOOOOOOOOO XD JESZCE KOLEJNE MK XD

Cichusku a dało by radę przefiltrować IP Iam'a z pozostałymi? I by wyszło

(09-06-2019, 21:32)ioooi1234 napisał(a): kozacko tylko ze iam ma to w latarniach na innym mk a ja nie balem udzialo i ze to jest moje $ mam dowody w postaci ss z innysh lat

To z kąd wiesz że ma MK skoro "nie brałeś w tym sajgonie udziału?"
[Obrazek: HVOw9IU.png]
 [Obrazek: TRwoacH.png] [Obrazek: X3PZCTO.png]

Tu jest ss jak wysłałem graczowi 850k http://imgur.com/a/cOZpJJz
(09-06-2019, 21:28)Errrixon napisał(a): bo ta Lista jeszcze jest na drugiej ścianie jak coś

Wysłałem tam wszystkie nick, chyba Cichusek widział.
I jeszcze jedno cichusku wiem, że przez nich masz dużo roboty, ale nie dałoby się zrobić filtracji IP iama czy coś tego typu?

(09-06-2019, 21:32)ioooi1234 napisał(a): kozacko tylko ze iam ma to w latarniach na innym mk a ja nie balem udzialo i ze to jest moje $ mam dowody w postaci ss z innysh lat

Powiem tak fajnie byłoby jakbyś napisał cichuskowi nicki jego multikont wtedy napewno chociaż minimalnie odpracujesz to co zrobiłeś.
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln Heart
bardzo prawdopodobne ze cya111cya to mk IoooI cichy zalecam sprawdzic
[Obrazek: Przechwytywanie.PNG]

ja wiem gdzie sa
to ja dodam jeszcze swój dowód na wplate pieniędzy na jego konto i ustalenie z nim warunków to juz chyba zakończy jego kariere na tym serwerze i jesli jest opcja prosze bardzo o zwrot cichy Heart 
[Obrazek: ZDSaj8Y.png][Obrazek: 4BeDICT.png][Obrazek: HiyVm8s.png][Obrazek: DhIUTsg.png][Obrazek: XvjzIGB.png]
(09-06-2019, 22:17)ioooi1234 napisał(a): ja wiem gdzie sa
To pisz cichemu na pw a nie rzniez głupa.
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln Heart
wgl iam jednak nie masz lapek w dol pod filmami xDDD to wsm tylko ja stracilem 5 mln i konto nwm za co xD skoro 5 mln bylo moje a nie z banku
No ludzie mówią że miałeś 3 mln a 2 dostałeś od iama a pozatym to dobrze ze masz bana bo mu pomagałeś sam wiesz co mi pisałeś "koniec umowy"
Cichusek

Cichusek powinieneś jeszcze zabrać pieniądze ioooi bo współpracował z iamem i wypłacić pieniądze graczą

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości