Zawsze jak coś mogę cie bronić. Na przykład wczoraj cie broniłem kiedy o tobie mówili.
Nie chce mi się opowiadać ;-; Ja idę grać. Pa.
Wiadomość od Tomateusa:
Widzisz Lassem
Znowu muszę pisać przez kogoś.
1. Nie musisz Odchodzić Z serwera - ja tego nie chce i nie chcą inni gracze - Ale co najważniejsze ty tego tez nie chcesz
2. Ja się nie czepiam twojej osoby - tylko tego co robisz / bo w niektórych przypadkach lekko przeginałeś.
3. Cziterów kłamców oszukańców tez gonie
Ale zobacz to ty mi życzysz perm'a, nie ja tobie, dzięki tobie bana otrzymałem na 6 dni, za to ze tak napisałem a nie inaczej, choć inni tez tak pisali na mnie i nie zostali zbanowani.
Kij ma dwa końce. Medal dwie strony.
Widzisz tak każdy na wyspach jest anty na ciebie - za mnie. Bo ludzie wiedza ile dla nich zrobiłem. A ty
specjalne żeby mi pokazać Kim nie jesteś - zacząłeś grac - z tekstem "Specjalnie Dla Ciebie Tu gram" - zrobiłeś to z pełna premedytacja i Złośliwie.
Ale ok takie życie
Nie mam do ciebie urazu, bo nie ma sensu. Nie zabiłeś mnie, nie niszczysz mi życia osobistego
To jest tylko gra, ale jak i w życiu jak i tutaj trzeba być obiektywnym a nie zgłaszać każdą głupotę - bo każdy z nas ma chwile mocne i chwile słabości .
Wiec Mam nadziej ze jak na tak młody wiek ogarniesz się, i Zostaniesz - bo prawdziwych graczy poznajemy poprzez czyny te Dobre, takie ze każdy będzie pamiętał ciebie z dobrej strony.
Żebyś był znany i szanowany - nie musisz wypowiadać się wszędzie i być wszędzie widoczny - wypowiadaj się z sensem
Ja w każdym razie życzę Tobie długiej i owocnej gry na Sky- Landzie
Z poważaniem Tomateus
ps. Moim osobistym zdaniem tom nie słusznie dostał bana za to co zrobił ponieważ nie raz takie akcji były i co i nikt za takie akcje bana nie dostawał, mam jedno pytanie czy administracja bawi się tu w bogów czy chce traktować wszystkich na równi przemyślcie swoje zachowanie, bo to co się dziej to jest żałosne..
Z poważanie DynamiPL
Żegnamy Pana
Cześć Kumple Majnkraft XDD
Robi pełno szumu że odchodzi i nie wiadomo co a znając życie to wcale nigdzie nie odejdzie albo wróci po tygodniu dx
¯\_(ツ)_/¯
Croxx ma racje myślisz ze jak powiesz ze Tomateus czy jak tam to dostanie bana bo ty tak mówisz ?
poka poka poka