04-26-2014, 11:13
Mi ja chrome taka wtyczke mialem , ale da sie odinstalowac normalnie
Zła się nie ulękne.
Zła się nie ulękne.
Przeglądarka Opera- Reklamy.
|
04-26-2014, 11:13
Mi ja chrome taka wtyczke mialem , ale da sie odinstalowac normalnie
Zła się nie ulękne.
04-26-2014, 11:14
Wgrał ci się plugin, który działa na podstawie zasad przedsiębiorczości. Usuń go w panelu, albo w dodatkach Opery.
04-26-2014, 12:46
Poszukaj AdBlock albo coś w tym stylu na Operę. Jest to chyba wtyczka i automatycznie blokuje reklamy i Ty też możesz sam zablokować reklamy. Ja mam AdBlocka na Firefoxie i jestem zadowolony.
402 Payment Required
04-26-2014, 13:01
Lee to nie pomoże bo on ma wtyczkę zainstalowaną albo jakiś dziwny program, który mu te reklamy wyświetla.
Najlepiej niech zainstaluje Google Chrome, bo Opera się zwaliła na ostatniej aktualizacji.
04-26-2014, 13:34
Usuń Opere i Chrome i zainstaluj Internet Explorer ;pp
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
04-26-2014, 17:42
Ale są aktualizacje. xP
Post został wysłany z klawiatury Swype z nowego Galaxy Taba 3 Lite Erbeliona.
04-26-2014, 21:51
Ja kiedyś z jakiejś strony pobierałem Adobe Reader XI i mi się Delta Search zainstalowała na wszystkich przeglądarkach (Internet Explorer & Mozilla Firefox). Szukałem w Zmień lub usuń programy i znalazłem tam 5 jakichś nowych programów, zainstalowanych właśnie w tym dniu, w którym pobierałem Readera. Odinstalowałem je, ale i tak miałem ustawioną Delte jako stronę główną (oczywiście we wszystkich przeglądarkach). Dopiero ten program usunął wszystko i Mozilla Firefox & Internet Explorer działają prawidłowo.
Jak chcesz to możesz wypróbować ten program. Wiem, że pomógł moim 3 kuzynom, 2 kolegom i mi. Tak więc może i tobie pomoże usunąć te reklamy. Polecałbym też (już o tym inni pisali) zainstalować Adblock'a na dodatek. (04-26-2014, 10:22)AboundPL napisał(a): Po 1.Po co ma odinstalowywać Operę ? Jak ją lubi to niech jej używa. Ja lubię Firefoxa i go używam od 6 lat. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ PS. (04-26-2014, 12:46)lee32147 napisał(a): (...) Ja mam AdBlocka na Firefoxie i jestem zadowolony.Cieszę się, że ktoś jeszcze używa Firefoxa, bo większość osób przeniosło się na Google Chrome:http://pl.wikipedia.org/wiki/Google_Chro...ter%29.svg |