moge byc z wami adminem ok
(02-27-2026, 16:59)h3zquu napisał(a):
(02-26-2026, 21:10)ForTheNextTrick napisał(a):
(02-26-2026, 21:07)h3zquu napisał(a): nie.

Jakas konkrenta argumentacja? Mysle ze przydalaby sie nowa energia i wiekszy zasob administracji aby zycie na serwerze bylo milse i spokojniejesze. Kto mialby byc adminem jak nie taka osoba jak ja???
chciales, to masz:
z twoich argumentow wynika to, ze grasz na serwerze 12 lat, co nie znaczy ze masz jakiekolwiek doswiadczenie w tym do czego aplikujesz, nadmiernie smiejesz sie z tego ze nie wiesz jak odpalic tracera na chacie, albo nie wiesz kto gra na multikoncie, a pozniej prawda wychodzi na jaw gdy sie pali grunt pod nogami. "kto jak nie ja?" a znalazlbym dwie osoby, ktore bardziej pasuja niz ty. ;p

dla mnie takich kretaczy nie potrzeba, ani nie potrzebujemy nikogo dodatkowego i prosze nie brac jako argument rejwxa, bo on jest nadal w administracji i nie widze dalej tego, zeby to sie zmienilo. ponawiam to co pisalem juz wczesniej: jest to glownie decyzja cichego, ale tez i moja, senwiego oraz seby kto dolaczy do ekipy, bo i my musimy sie zgodzic na wspolprace, a ja sie nie zgadzam na to zeby ciebie wziac do administracji, tyle. pomijam fakt, ze pisales na chacie na mc ze nie miales nigdy bana, a masz jednego bana za cheaty od samego Osadnika sprzed nawet nie roku, wiec klamczuszek tez jestes.
Po 1
No nie mam doswiadczenia, zawsze musi byc ten pierwszy raz, chociaz mysle ze nie ciezko nauczyc sie pare komend i zasad - ktore mysle ze i tak juz znam patrzac po dlugosci banow etc

To ze masz kija w dupie i nie czaisz zartow to nie moja sprawa, mysle ze kazdy wie ze to jest dla beki

To ze mialem bana to chyba oczywiste - tak jak to ze udaje niewinnego. Powinienes sie nauczyc odrozniac ironie od prawdy. A co do banow do wiadomo jak jest, ty skonczyles z permem a w administracji jestes XDD
Niech się dzieje wola nieba z nią się zawsze zgadzać trzeba Heart 
no masz racje, ale z takich tematow sie nie zartuje w momencie jak caly serwer nakrecasz na to, bo wtedy sie robi kolchoz, a ja juz dostaje pytania czy to prawda i musze na nie odpowiadac.
i dlatego tez ucinam temat, jak ktos bedzie mial cos do dodania pokroju cichego to bedzie mogl sobie odpisac.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości