Jeśli do tej pory nie zauważyłeś wymieniasz stak bruku na 1 żelazo, więc po kliknięciu na tabliczkę otrzymujesz żelazo a nie pieniądze. W czym tkwi twój problem? Mogę ci jakoś pomóc i zrekompensować krzywdy?
//edit:
Pomylił się po prostu... Oddać ci te 20$? Nie miał na celu oszukania kogoś, gramy fair play.
Skoro nasza pomyłka, na naszej wyspie to powinniśmy się poczuwać do odpowiedzialności, czyż nie?
Discord Tag: Chrobras
Nick: Rejwx
Pewnego dnia gdy chodzilem do podstawówki to był tam taki paweł i ja jechałem na rowerze i go spotkałem i potem jeszcze pojechałem do bierdonki na lody i w podrodze do domu wtedy jeszcze pojechałem.
....nie zmieniłem w tabliczce obrazka z podpisem. Fakt moja wina. OK, przyznaję się wyłudzałem po cichu stak bruku - zastosuje się więc do nałożonej przez radę starszych kary. Niech będzie perm.
Rada na przyszłość: nie rób prawo-jazdy jeżeli masz się sugerować tylko znakami drogowymi. Nie oddam i tak $20, bo rozum trzeba mieć nie nabyć. Został stary podpis na obrazku i tyle w tym temacie tu się przyznaję, bo zapomniałem że podpisywałem dla tych co mają problemy ze zrozumieniem tabliczek, a jak podniosłem cenę to zapomniałem o obrazku - tak wprowadziłem w błąd biednych dorobkiewiczów, ban albo zamykać, bo szkoda lać wodę.
Wysoki sądzie: winny, bo nie głosował na PiS!
Napisane przez backdoor z lewego połączenia przez cudzego wojskowego Samsung Galaxy Trend.