10-30-2014, 17:59
Za obroty nie powinno być bana, ja mogę sobie ustalić w ustawieniach czułość myszy na 100% wtedy gracz będzie często wirował, szybciej od Kill Aury...
Gracz zginie na arenie, to znów dostanie za darmo swój zwyczajny set.
(10-30-2014, 06:27)mati2088 napisał(a): Na skafie jest bo to jest hardcore i się gra na fose i wtedy ten knock 2 jest jak knock 4 ale na doublu i tak uderza z opóznieniem któe jest w minecraft czyli tak 1 na sekunde cie uderzaNa PvP pistolety jest dużo razy więcej ludzi na arenie, niż "diament wych koxów" na serwerze skkf'a.
Gracz zginie na arenie, to znów dostanie za darmo swój zwyczajny set.
(10-30-2014, 06:27)mati2088 napisał(a): + jak się zwiększają skargi na cziterów? Tylko 2 twoje dobra 5 graczy ale o wiele wcześniej było mało skarg na cziterówPooglądaj wcześniejsze skargi. Na początku było po jednym graczu, później nałapałem aż 4 oszustów, mam kolejnych 4 ale najpierw wątek: Anty-Cheaty
(10-30-2014, 14:35)Frost napisał(a): Tylko to tu działa, ja sam RAZ zobaczylem jak dziala, np. jak na huzuni aure masz ustawiona na 20 speed to nie zadajesz obrazenKtoś pewnie zrobił jakiś poradnik, jak zainstalować Huzuni i ustawić największą prędkość bicia mieczem, czy jakoś tak( nie patrzyłem na filmiki, ale może tak być... ).
Kod PHP:
com.epicgames.launcher://apps/Fortnite?action=launch&silent=true