10-12-2014, 16:11
(10-12-2014, 11:29)tomsonpl napisał(a): Jeśli masz inna wersję niż 1.7.2 to ustaw na 1.7.2.
Argumenty ustaw:
-Xmx1G -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true
U mnie to wygląda tak:
http://prntscr.com/4veden
Przestawienie wersji nie jest ( przynajmniej dla mnie ) rozwiązaniem problemu, tylko jakby ominięciem go. Agumenty które podałeś, są obowiązkowe tylko w przypadku posiadania forge'a z optifinem lub każdego z osobna.
BTW: Widzę ze sreena, że nie masz włączonego aero w windowsie, więc zgaduję, że nie próbowałeś instalować tych sterowników, które podałem.
(10-12-2014, 11:29)tomsonpl napisał(a): WAŻNEZmiana launchera ze sky-landowego na KeiNett niczego nie zmieni, ponieważ działają one podobnie - uruchamiają tylko grę znajdującą się już na dysku twardym (ewentualnie ją pobierają). Co do zycza to się zgadzam - nie używać go.
Musisz grać na KeiNett(Shiginima launcher edition) launcher najnowszym, bo zyczu to g***iany keylogger, Skylandowego też nie używaj bo jest słaby. Tak, szerzę taką propagandę, a ty cichy nie masz nic do gadania, ulepszcie launchera. xd
@Tails:
I próbowałeś coś kombinować z tymi sterownikami do chipsetu? Jeśli wraz z zakupem komputera (laptopa) nie dostałeś żadnej płyty ze sterownikami, to poszukaj ich w necie. Bo innego wytłumaczenia nie znalazłem na fakt, że sterownik który już masz ( tylko nowsza wersja ) nie chce ci się zainstalować, z powodu niepasującej karty graficznej.