10-05-2014, 22:45
(10-05-2014, 20:46)Ado2307 napisał(a): To zależy od adminów ,ale to tylko buty. Z łukiem racja,ale stół do czarów raczej być musi.
Zobaczymy co administracja na te pomysły ...
A co do castlemode ,to też jest fajne - tylko ja myśle że the war lepszy z jednego powodu . Na zamkach zakopiesz się i tyle ,zaś na wojennym trzeba przejąć coś na zasadzie sztandaru. Tak to każdy coś robi ,albo broni ,albo atakuje a nie kryje się w rogu mapy. W the castle wnerwiam mnie też to ,że jak zgine to koniec :/ the war jak się zginie ,to od nowa więc nie ma problemu z małą ilością graczy - oni poprostu dojdą ,zaś można się bawić w budowniczych zamku robić kryjówki itd
Nie spotkałe się z takim typem nieogarstwa... Chodzi o klepe. Tak z żelanymi setami to troche za szybko to idzie. Znając życie na tym wars to wiara będzie kradła flagi i uciekała na potce i to będzie takie no lajtowe. A żeby zamek przejąc to troche to wymaga czasu. W sumie najłatwiej jest zabic wszystkich. No i jakby po dedzie znowu można się klepac to by to trwało w nieskonczonosc..
(10-05-2014, 20:37)Matusiek napisał(a):(10-05-2014, 20:08)CruQ napisał(a): (...) atak set prot 4 miecz 5/2 2 koxy 5 refili łuk 5/1/1 (...)Jak już to bez żadnych enchantów, a zwłaszcza bez ognia (bo przez niego nic nie widać). Diaxowa zbroja jeszcze ujdzie, chociaż wolałbym żelazną, albo klasy (każda klasa inny ekwipunek; inne klasy dla drużyny broniącej, a inne dla atakującej).
Txt do pvp. Ja mam aspyra polecam
(10-05-2014, 21:26)Cichusek napisał(a): wydaje mi sie, ze to nie jest na nasze sily.
do czegos takiego trzeba duzego pluginu, a my nie mamy czasu na jego zrobienie.
gotowcow raczej nie widze.
co do castle to plugin juz mamy, ale nie podoba mi sie ta gierka.
To może stirek zrobi to zamiast hardcora...
![[Obrazek: CU8BbMK.png]](https://i.imgur.com/CU8BbMK.png)