Serwer PvP z kapiszonami ("pistoletami") - czyli krok w złą strone
Ta kiedyś to się napier*** równo ,z okna na schodny ze schodów w okno ,bo snajper :-D ,ale dla kogoś kto gra 3 dzień to takie akcje są do du** .Ja chce szota co 2 strzały biorą 8 serc ,snajperki ,co strzał bierze 2.5 serca a w głowe 4-5 zaś pistolet 1 naboik to pół serca a w karabinie 2 naboiki to pół serca. Tylko pamiętajcie że mamy zbrojki ... jak się ustawi 2 strzały z szota to 10 serc ,to na zbrojce będzie jakoś te 8 . Ktoś z administracji musi testy porobić ,bo tak to cichy będzie latał tymi liczbami od góry do dołu...

Frost , mój legendarny nick ado2307 doczekał się już nawet grupy anty adowej a już nie mówie o typach co mnie błagali ( potem wyzywali ...) o soj ,bo lałem 5 10 latków naraz ... ja zawsze umiałem tam wbić ,oknem schodami itd ,ale rozumiem że inni rady nie dadzą ( no mi nie dawali :-D ) ,bo ja np. Kampienie tam miałem opanowane do perfekcji i tylko jakieś większe grupy z vipami dawały rade ... ja myśle że 2 serie ( po 2 naboje ) żeby typa ( vip również ) zabić byłyby idealne. Wchodzisz ,ktoś strzela - uciekasz i myślisz jak go zabić . Albo jak strzeli to nawalasz pistoletem i się lejecie. Jednak cena jest dość duża ,więc broń ta nie może być pukawką

Wiadomości w tym wątku
RE: Serwer PvP z kapiszonami ("pistoletami") - czyli krok w złą strone - przez Ado2307 - 10-05-2014, 15:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości