08-19-2014, 23:52
Zostałem okradziony! nie no bezkitu, okradł mnie patryk343 z kilofa wydajnosc 3 niezniszczalnosc 3 jedwabny dotyk 1 mial mi dać 2 staki daix, ale w momencie gdy podbil cenę o stak jeśli tylko dam pierwszy wiedzialem juz ze mnie okradnie ale i tak to zrobilem... mial w ręce diaxa, rzucil go potem i lognął... mam nadzieję na surowy wyrok i ewentualność oddanie czystego kilofu silktouch... bez wydajnosci i tego drugiego, wiem ze cichy mozesz to zrobic, a gal juz raz oddal stak diaxow gosciowi... on mial film... przyznaję... ale ja zrobilem 8 screenów i to też jest prawie jak film, tylko że poklatkowy
PS: podczas robienia screenu z wyrzuceniem kilofa złapał mnie ostry lag i wyszło że mam kilof i wyrzucilem kilof epicko to dość wygląda... bo robilem screena ułamek sekundy po wyrzuceniu kilofa zebym mial dowód jakby na speedzie zabral i uciekl... tak sie stało, ale ssa mam
PS2: przed pierwszym screenem pokazałem mu że to silktouch rozbijając szkło i rudę kwarcu
PS: podczas robienia screenu z wyrzuceniem kilofa złapał mnie ostry lag i wyszło że mam kilof i wyrzucilem kilof epicko to dość wygląda... bo robilem screena ułamek sekundy po wyrzuceniu kilofa zebym mial dowód jakby na speedzie zabral i uciekl... tak sie stało, ale ssa mam
PS2: przed pierwszym screenem pokazałem mu że to silktouch rozbijając szkło i rudę kwarcu