Sytuacja serwera.
Hej, chciałbym poruszyć trochę poważniejszy temat dotyczący serwera.

Gram tutaj od wielu lat i właśnie dlatego zależy mi, żeby serwer dalej funkcjonował i miał się dobrze. Mam jednak wrażenie, że od dłuższego czasu niewiele się tutaj zmienia. Brakuje większych aktualizacji, nowych systemów, pomysłów, które mogłyby przyciągnąć nowych graczy i jednocześnie zachęcić starych do powrotu.

Nie piszę tego jako narzekanie, tylko jako propozycję rozwiązania tego problemu. Moim zdaniem serwer nadal ma potencjał, ale potrzebowałby konkretnego odświeżenia i zwiększonego zainteresowania jego obecnym stanem.

Może warto byłoby rozważyć znalezienie osoby albo ekipy, która zajęłaby się rozwojem serwera, wprowadzaniem nowych mechanik, aktualizacjami oraz jego promocją. Jeżeli obecna administracja nie ma już czasu albo możliwości, żeby się tym zajmować, można też rozważyć przekazanie serwera komuś, kto ma pomysł, doświadczenie i chęci, żeby przywrócić mu dawną świetność.

Sam jestem graczem od wielu lat i pamiętam czasy, kiedy serwer był znacznie bardziej aktywny. Myślę, że przy odpowiednich zmianach i dobrej promocji można byłoby spróbować ponownie zbudować taką społeczność.

Szkoda byłoby, żeby serwer, który przez tyle lat budował zaufanie graczy i swoją historię, po prostu stopniowo umierał przez brak rozwoju. Myślę, że warto przynajmniej zastanowić się nad jakąś większą zmianą.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Sytuacja serwera. - przez simba - Wczoraj, 14:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości