Wczoraj, 18:44
(Wczoraj, 16:40)Errrixon napisał(a):(Wczoraj, 08:26)Cichusek napisał(a):Ale tak sie nawet dzieje z pustym shulkerem, ja stracilem z twoimi podpisami na konkursy, glowki itp ale spoko, do zamknięcia (chyba bo nie wiem czy da sie to naprawić...)(03-25-2026, 22:50)Errrixon napisał(a): jest problem że przy przenoszeniu shulkera w eq, jest lag i wywala gracza i nie da sie dołączyć, trzeba reset neta robić, właśnie straciłem cenne rzeczy przez ten błąd, przy wyjęciu shulkera ze slotu nagle wyrzuca z serwera, item leci na ziemie, i w czasie wchodzenia na serwer, item ma taki mały lifespan ze juz go nie ma. Prosze o rozwiązanie tego problemu. Nie wiem czy da sie to odzyskać, mam ss itp ale no, słabe to jest... Dodam że kilku graczy tez tak miało że shulker ich wyrzucał, i to na różnych wersjach, więc problem tkwi w serwerze
wkladasz tam itemki podpisane z ogromna iloscia znakow to co sie dziwisz, wyjmij je i nie bedzie cie wywalalo
Tez mialem taka sytuacje a zadnych podpisanych itemkow tam nie bylo, cos ewidentnie jest nie tak. Zapytam jeszcze czy da rade cos zrobic z tym usuwaniem sie itemow po +- minucie moze dwoch, jest to szczerze irytujace gdy zdarzy Ci sie umrzec na surowcowej gdzie po chwili wracasz a itemkow juz nie ma :/