Wczoraj, 13:31
(Wczoraj, 05:00)h3zquu napisał(a):(Wczoraj, 02:20)DoMiNiKMIUSIC napisał(a): Dejta mu szanseXDDDDD.
mam dac szanse czlowiekowi, ktory za wszelka cene probowal ublizac mi, serwerowi, wlascicielowi, administracji i do tego wykorzystywal bledy serwera, wyzywajac wszystkich pokolei i grozac? czy ty z ta prosba o unbana jestes powazny? pomijam juz fakt ze na kazdym koncie CHEATOWALES, a za to masz perma. z mojej reki unbana nie bedzie, ZAPOMNIJ.
//edit: „minelo sporo czasu”, faktycznie - prawie rok od perma a kilka miesiecy od jednego ze 100 mulciakow. bardzo duzo minelo.
Chyba zapomniałeś co pisałeś na dc
Najwidoczniej na odczepke
Nie pozdrawiam
(Wczoraj, 12:38)MrMati185 napisał(a): popieram unbana. to co się stanie z szachem pokaże nam wszystkim, czy na tym serwerze są jeszcze równe zasady. no, bo trochę dziwnie to wygląda, gdy szethek wraca po kilku miesiącach, ponieważ cytuję: "w tym przypadku mozna powiedziec ze zasluzyl", choć dostał bana na zawsze, a szachu mimo prawie roku czekania i przeprosin dalej jest zbanowany
Równe zasady były wtedy, gdy boczek był w administracji. Po przyjściu gracza h3zquu, który ma kija w czterech literach, gra wygląda już zupełnie inaczej. To jest tylko moje zdanie, bez urazy do H3.
A co do wykorzystywania błędów serwera — gdyby nie to, nie będę już pisał po nickach — jak się dowiedziałem o błędzie serwera, wykorzystywało je trzech graczy, w tak małych kwotach, że nawet byście się nie skapnęli.
Krótko mówiąc gdyby nie ja to do tej pory błąd był by wykorzystywany
Nie ma lipy, same brzozy.