02-15-2025, 19:52
(02-15-2025, 19:49)Chrobras napisał(a): Zacznę nie do końca od tematu UB, a mute DigitaRexa, bo widzę, że dalej nie rozumiesz i chcę Cię uchronić przed ewentualnym mute czy banem z tego powodu.
Temat dotyczący witania admina czy też pisania, że admin jest na serwerze, był poruszany już kilkukrotnie. Wyjaśniane było, że musimy wpisać /v i robimy to tak szybko, jak tylko możliwe. Za każdym wejściem na serwer, nim wpiszemy komendę, będziemy widoczni i jest to rzecz nie do obejścia. Dlatego my, jako administracja, wymagamy od was, żebyście nie pisali zbyt szybko wiadomości typu "cześć Rejwx" itp. tylko zaczekali na naszą wiadomość.
Dokładnie, na szacunek trzeba sobie zasłużyć i trzeba pamiętać, że działa to w dwie strony. Ja natomiast nic nie zrobiłem, żebyś miał jakiś problem ze mną. Widziałem, że nie rozumiesz, o co chodzi, i z dobroci starałem się Tobie wytłumaczyć, że masz błędne podejście do sprawy. Wolałeś jednak napisać "nie płacz" i "mam to gdzieś, co napiszesz". Ciekawe podejście – zastanów się, czy byłbyś zadowolony, gdybym odpowiedział Ci tym samym w tym wątku.
Podsumowując: nie zamierzam tolerować takiego podejścia, a w szczególności że nie jest to pierwszy raz w Twoim wykonaniu.
Do zobaczenia w niedzielę o godz. 14.
Owszem nie musisz mnie szanować, ale dawanie bana za napisanie "mam gdzieś co napiszesz"? To nie jest brak szacunku tylko na serio mnie to nie obchodziło bo musiałem wychodzić z domu już. Tak jak mówiłem, przepraszam jeśli cie to uraziło. Nie było to nic personalnego, także nadal proszę o odbanowanie i ewentualnego mute na 24h.
Pozdrawiam.